Епилация набор от восък восък,малка топло восък топло за жени Мъже Краката, Лицето, Подмишниците Бикини Восък Машина

Нов

18.78лв.

/ 27.23лв.

В наличност

Висококачествени натурални твърди восъчни боб:Нашите твърди восъчни зърна,произведено от чиста висококачествена естествена смола, не дразнещи съставки предпазват здравето и красотата на всяка жена.Восъчни боб отговарят на всички нужди на тялото, в депилация, като под мишниците, краката, гърдите , зона бикини, лицето, веждите, брадата.

Лесен за работа:Лесен за конфигуриране и восък се нанася лесно.Дори ако сте начинаещ в света на восъчна маска, тази восъчна топло работи много добре с кожата.

- Дълъг живот и спестяване на пространство: Восъчен епилация извлича косата от корена и по този начин забавя растежа им, докато се наслаждавате на факта, че те остават безволосыми в рамките на 3-6 седмици.Восъчен машина е доста малка, тя е лесно да носите със себе си, той е идеален за употреба вкъщи или на път.

Бъдете свой козметик:само се нуждаят от 10 -15 минути, и можете да получите същия ефект, че и салонная епилация с кола маска.Ефективно пестите време и пари.Нов комплект за епилация, кола маска(wax warmer kit), предвижда 5 торби възлагане на восъчните боб за обезкосмяване, които можете да използвате за цялото тяло в продължение на няколко месеца.

Тип штепсельной вилици:Штепсельная вилица в САЩ,тя се прилага към Канада, Индия,Мексико, Таиланду, Съединените Щати, Филиппинам,Тайван и така нататък.

Тип штепсельной вилици:Штепсельная вилица на ЕС,тя се прилага към Индонезия, Германия, Франция, Испания, Италия и така нататък

Заглавие:Восъчен машина

Номер на модел: Машина за Затопляне на Восъка

Тип:Машина Нагревательная

Мощност: 80 W

Напрежение:110В-240V

Капацитет: 200cc

Температурен Диапазон: 30-135 градуса по Целзий

Цвят:Бял

Материал:пластмаса

Размер:11x9.5x13cm

Съдържание на опаковката:

1 * Нарастващ машина

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт, с най-добрата цена,ние подкрепяме едро за доставка на/падане

1. За поръчки за доставка капка, моля, обърнете внимание на"ред дропшиппинг", ние ще подреждаме по приоритети.

2. За поръчки на едро предоставяне/падане, ако имате някакви идеи за цена или пакет,моля,свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Energybg.eu, да се обърнат за помощ:

За предоставяне на

1.Ние ще ви изпратим поръчки ВЪЗМОЖНО най-скоро в рамките на 2-5 дни(с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще приключи нормално.

2.Моля, напишете пълния си адрес за доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

Етикети: нагревател с горещ восък, Парафин, професионален восък, spa, ty, бразилски восък, тоторо, за восък, machin, отоплител на твърдо восък

Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Епилация набор от восък восък,малка топло восък топло за жени Мъже Краката, Лицето, Подмишниците Бикини Восък Машина

Епилация набор от восък восък,малка топло восък топло за жени Мъже Краката, Лицето, Подмишниците Бикини Восък Машина

Висококачествени натурални твърди восъчни боб:Нашите твърди восъчни зърна,произведено от чиста висококачествена естествена смола, не дразнещи съставки предпазват здравето

Свързани продукти