Солени и осветена от гоблени, Стенни Гоблени за Декор за Хола Спални

Нов

15.51лв.

/ 16.33лв.

В наличност

Уважаеми клиенти, магазинът поддържа настройка на едно натискане вие можете да изпратите вашите любими снимки в центъра за обслужване на клиенти след пускането на поръчката

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин!Качество първо с най-доброто обслужване.всички клиенти са наши приятели.

Продукт: Гоблен

1.МАТЕРИАЛ: Висококачествена полиестерна тъкан от микрофибър, леки, преносими, удобни, меки, приятни за кожата и силна.

Размер:

95cmx73cm

150cmx100cm

150cmx130cm

200cmx150cm 200cmx170cm 230cmx150cm 230cmx180cm

2. 100% чисто Нов и високо качество арт гоблен, изработен от висококачествена полиестерна peachtree на кожата - Осигурява елегантен външен вид и мекота на копринено на допир!Това е често срещано произведение на изкуството ще направи пълно преобразяване на вашата стена, на стая или легло.

3. Това е цвете на гоблени, изработени от 100% лек полиестер с ръчно изработени готови ръбове, различни ярки цветове и отчетливи линии, тези много уникални и разнообразни гоблени са достатъчно здрави, както за вътрешна, така и за външна употреба.

4. Тези гоблени може да се използва като Одеяло за пикник, Покривки за легла, Плажна Кърпа, килимче за Йога, Покривка, Завеса и, разбира се, като Гоблен или Стенен декор или да се Откажат Плаж, Покривки за общежитието на колежа.

5. Машинно пране - само се сушат.Машинно пране на студено на мека града, сушене на перална машина-ниска, да не се избелва и да не се гали.

6. Пакетът включва: 1бр Гоблен

7. От ръчните измервания в действителност може да бъде разликата в 1-3 виж Разликата в дисплея ще доведе до някои промени в цвета на изображението.Благодарим ви за разбирането.

Етикети: yzf 1998 опашката

Техника Тъкани
Форма снимка
Вид почистване Ръчно Пране, Машинно пране
Стил Жакард
Модел снимка, Пишеща машина
Дизайн AUBUSSON"
Произход CN(Origin)
Вид модел С щампи
Рамка No

Напишете отзив

Солени и осветена от гоблени, Стенни Гоблени за Декор за Хола Спални

Солени и осветена от гоблени, Стенни Гоблени за Декор за Хола Спални

Уважаеми клиенти, магазинът поддържа настройка на едно натискане вие можете да изпратите вашите любими снимки в центъра за обслужване на клиенти след пускането на поръчката Здравейте!Добре

Свързани продукти