Аниме Demon Slayer Kimetsu No Yaiba Hair Въжето Ladies Hair Равенство Шарени Lady Scrunchies Опашка Female Hair Момиче Въжето Holder

Нов

1.67лв.

/ 2.09лв.

В наличност

Описание на продукта

S ERVICES

1. Нашите услуги екип е насочена към осигуряване на високо ниво на обслужване на клиентите, и на нашите специалисти за обслужване на клиенти е винаги готов за решаване на всякакви проблема.

2. Ако имате някакви въпроси за времето на доставка и дефектном като и детайли, които не сте получили, моля, свържете се с нас, ние можем да ви удовлетворенный отговор и разрешение.

3. Вашата 5-ЗВЕЗДЕН ПОЛОЖИТЕЛНА обратна връзка е много важно за нас и

Моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка, без никаква връзка.

Моля, обърнете внимание: Следвайте магазин за получаване на допълнителни отстъпки и купон

Пакетът включва: 1 бр.

Размер на Страничната ширина е около 6 см, а дължината-около 27 вж.

Начин на плащане

Ние приемаме само Условно депозиране с кредитна карта,Western Union.

Моля, платете в рамките на 7 дни от датата на поръчка.

Срок за връщане

В случай, ако получите дефектна стока, клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов.

В случай, ако сте получили грешен продукт, стока трябва да бъде върната в първоначалния и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка.

Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения.Моля, прочетете всичко на описанието, дадено като ръководство, преди да направите залог.В това време, като на всяка стъпка бе направена, за да се уверите, че ние пращаме правилния продукт, ще бъде случаят, когато получавате на стоки, които се различават от описанието.В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.Вашето удовлетворение е много важно за нас и ние ценим вашият бизнес.

За нас

След 4 години успешни продажби в eBay, ние решихме да започнем нашите нирвана.В момента ние сме специализирани в Женската и детска мода.Ние ценим всеки отделен клиент, както и на едро купувача.Нашият склад се намира в Yiwu, най-малко на продукта на пазара в Китай.Ние предлагаме на нашите клиенти една невероятна икономия в сравнение с цените, предлагани от традиционните търговци на дребно на сходни или идентични стоки.Ние предлагаме носители на езика за обслужване на клиенти на английски, френски и китайски.

Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след покупката; ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.

Залагайте С Увереност!

Обслужване и обратна връзка

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: убиец на демони ластикът за коса, антистрес ръка, убиец на демони, голяма дъвка коприна, кн женски дъвка, аниме лента за коса, еластични ленти за коса опаковка 45, маса мека момиче, otaku shirt, незуко

Материал Плат
Тип Ластични Ленти За Коса
Произход CN(Origin)
Пол Жени
Отдел име Възрастен
номер на модела Аниме Demon Slayer игра на въже
Вид модел ТОЧКА
Стил Модни модели
търговска марка Жирафита

Напишете отзив

Аниме Demon Slayer Kimetsu No Yaiba Hair Въжето Ladies Hair Равенство Шарени Lady Scrunchies Опашка Female Hair Момиче Въжето Holder

Аниме Demon Slayer Kimetsu No Yaiba Hair Въжето Ladies Hair Равенство Шарени Lady Scrunchies Опашка Female Hair Момиче Въжето Holder

Описание на продукта S ERVICES 1. Нашите услуги екип е насочена към осигуряване на високо ниво на обслужване на клиентите, и на нашите специалисти за обслужване на клиенти

Свързани продукти