ZSAUAN Платформа на Британската Вечерна Мъжки обувки Джентълмен Винтажное Вечерна Рокля обувки на Италианската Мода 38 39 44 45 46 Размер

Нов

45.04лв.

/ 83.41лв.

В наличност

Как да изберете правилния размер: 1. Стандартът за размер на обувката е различен във всяка страна, всеки квартал и всяка марка, така че просто забрави за предишния размер обувки и отново да изберете тук в съответствие с дължината на краката. 2. Дължина на крака+0~2 см=дължина на подметката ,това е нормално място за обувки ( генитални обувки ще се нуждае от повече )

Това заострени обувки.

БЕЛЕЖКА:

Скъпи приятели, стандартът за размер на обувката е различен във всяка страна, на всяка област и във всеки марката,

така че просто забрави за предишния размер обувки и изберете тук в съответствие с дължината на краката.

За нас - Магазини серия ZSAUAN са разположени в най-големия китайски обувката град Уенжоу, така че обувки с високо качество на изгодна цена на разположение в нашия магазин. -Някои кожени обувки имат миризма, защото те току-що освободени от завода, миризмата да изчезне след като ги поставите за известно време в проветрено място.

-Добави ZSAUAN магазини за съхранение на списъка на нашата начална страница , след което можете да получите най-новата рекламна информация.

Разликата в цвета

Поради осветление, различно оборудване на снимане или от различни монитора на компютъра и мобилния си телефон, той може да причини тънки разлики в цветовете.Моля, обърнете се към действителните цветове на продукта.

Доставка

-Ние ще изпратим на вашия обувки скоро след успешно плащане!Ако имате нужда от други опции за доставка,моля свържете се с нас за допълнителна платка.

-Моля, проверете адреса и пощенския код при поръчка.

- Руският купувач трябва да остави пълно име при поръчка ,в противен случай той не ще бъде в състояние успешно да получите колет от пощенския клон.

ВРЪЩАНЕ

Ако има проблем с качеството, моля, първо се свържете с нас, а след това можем да обсъдим рекламации и връщане на парите.

Върнатите предмети трябва да бъдат в първоначалното състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при връщане на вещта, купувачът не може да получите пълно възстановяване на парите си,но може да предяви иск в логистична фирма за възстановяване на разходите за щети или загуба.

Митата

Що се отнася до митнически събиране, а след това го сумата зависи от местната митническа политика на купувача, плащане на данъци в съответствие със закона, е отговорност на всеки човек,ние не можем да го плати в замяна.

Опаковка

Цялата обувки, опаковани в пяна EPE, който е екологично чист материал, който по-добре, отколкото торби с въздушни мехурчета, и може да е добро за защита на обувките по време на транспортиране .

Забележка: Съществува 1% вероятност за нашия метод на опаковката, че продуктът ще бъде леко деформирани (може да се възстанови).Ако нямате нищо против, моля, кандидатствайте на опаковка кутия (кутия е безплатна, но ще трябва да добавите цената за доставка на кутията).

Етикети: интеркулер интеркулерът yzf 250

Случай Бизнес / Офис / Сватба / Парти
номер на модела ZYD38
Мъжки Кожени Обувки Нови Мъжки обувки с брогами
Материал стелки PU
Сезон Пролет/Есен
Тип на затваряне Чрез шнурове
Тип обувки Oxfords
Класически Мъжки Кожени Обувки с Брогами Офис Работа Продавачът Ежедневни Обувки
Цвят Черен Кафяв Сив
Произход CN(Origin)
Британски мъжки обувки Мъжки Британски Оксфордские обувки с брогом
Кожени Сватбени Обувки в Стил Ретро, за Партита Кожени Мъжки Мокасини
Форма Подходящ точно по размер, вземете своя нормален размер
Вид модел Твърд
Размер на КН 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Размер
Обърната материал PU
Отдел име Възрастен
Размерът на САЩ 6 6.5 7 8 8.5 9.5 10 10.5 11 Размер
Горния Материал PU
Материал на подметката на Дъвка
търговска марка ЗСАУАН
Форма на носа Остър Чорап
Бизнес Сватбена Официалната Обувки Класически Черни Мъжки Обувки
Мъже, Добре облечени Джентльменская Обувки Италианската Оксфорд Официалната обувки

Напишете отзив

ZSAUAN Платформа на Британската Вечерна Мъжки обувки Джентълмен Винтажное Вечерна Рокля обувки на Италианската Мода 38 39 44 45 46 Размер

ZSAUAN Платформа на Британската Вечерна Мъжки обувки Джентълмен Винтажное Вечерна Рокля обувки на Италианската Мода 38 39 44 45 46 Размер

Как да изберете правилния размер: 1. Стандартът за размер на обувката е различен във всяка страна, всеки квартал и всяка марка, така че просто забрави за предишния размер обувки

Свързани продукти