VEVOR 45x39" Пожар в бокса Пръстен Подложка Стоманена през Цялата в Черно Къмпинг Манто Част

Нов

217.71лв.

/ 241.90лв.

В наличност

45" Q23 Стоманен Пръстен Rire Pit Ring

За клиенти в ЕС и САЩ: ние имаме склад в ЕС и САЩ ,можете да направите вашата поръчка наведнъж, ние ще постави го до вратата, там никаква такса.

За други клиенти в страната: Ние сме изпратени на вашия дом експрес-доставка , като DHL,FedEx ,TNT ,UPS , моля, свържете се с мен, преди пускането на поръчката, аз ще ви дам най-добрата цена.

Характеристики и детайли

【ЗДРАВА СТОМАНЕНА КОНСТРУКЦИЯ】- е Изработен от здрава стомана Q235 с дебелина 2,5 мм и висока температура с черна боя върху повърхността, прави този негорими подложка здрав и износостойким.Конструировал издържат на много горещо & трудно време без да се повреди или ръжда.

【ЧУДЕСНО ЗА " направи си САМ ИЗПОЛЗВАНЕ на】- Обграждат подложка собствения тухлена зидария и каменни плочи или просто го използва като трайно огнеупорен пръстени.След това поставете тези огнени пръстени в земята и попълнете мръсотия около външната страна на джантата за вътрешната огнената яма!

】 ГОЛЯМ ДИАМЕТЪР 【- 45 см от външната страна с 39 сантиметра вътре в диаметър, по-голяма област, по-подходяща за огъня се увеличава.С ултра дебел стоманена метална, големият диаметър на кръглата пръстени огнище е идеален за създаване на гениални, единен пламък.

【ЛЕСНО се МОНТИРА】- Комплект от четири части околовръстен вмъкване става за броени минути, което ви дава повече време, за да се насладите на красив огън в задния си двор.Здраво се свързват с винтове, не е нужно да се притеснявате, че той ще падне по време на употреба.

【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】- Това е солидна пръстен за огъня е лесно и транспортабельным, така че той е подходящ за къмпинг, риболов или просто на барбекю в парка или в задния двор, създаването на приятна атмосфера за празнични вечери, или за срещи с приятели.

Технически характеристики

Материал: Стомана Q235

Пръстен/подложка огнище Външен диаметър : 45 см /1143 mm

Пръстен огнище/вътрешен диаметър на откъснат лист:39 инча /990 мм

Пръстен огнище/височина подложка: 10 инча/ 255 мм

Приложимо гориво: Въглерод и дърва за огрев

Размери на опаковката : 32,7 х 12,2 х 11.8 инча/ 83 х 31 х 30 см ( Д х Ш х В )

Брутното тегло: 36,5 кг /16,6 кг

Съдържание на пакета

1 x Пожар в Бокса Пръстен/Линеен

1 х Комплект винтове

Ключови Характеристики

Искате ли да имате приятна атмосфера за празнични вечери и приятелски събирания?С нашите висококачествени вложка огнище, можете да се насладите на приятна атмосфера, просто в задния си двор.Изработен е от сгъсти стомана Q235, предназначена за съхранение на прекомерна топлина и лошо време, без да се повреди или ръжда.Елате с четырехсекционными комплекти, лесни за монтаж.Може да се използва като подложка огнище в земята или надземни пръстени огнище, можете свободно да го проектираме по малко за това как да обичате.

·Високо Качество

·Безплатна САМОСТОЯТЕЛНА конструкция

·Голям Диаметър

Етикети: високата газова яма за огъня, лигав огледален ролка, птица безименен пръст, топлинна преса, горещо, портативен бюрото за огъня на пропан, помпа 2hp, горелки огнени ями, барбекю грил шиш, дълги газови камини

Тип Детайли за Пържене На Скара
номер на модела SKHP45X39X10YC001V0
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

VEVOR 45x39

VEVOR 45x39" Пожар в бокса Пръстен Подложка Стоманена през Цялата в Черно Къмпинг Манто Част

45 Q23 Стоманен Пръстен Rire Pit Ring За клиенти в ЕС и САЩ: ние имаме склад в ЕС и САЩ ,можете да направите вашата поръчка наведнъж, ние ще постави го до вратата, там никаква такса. За

Свързани продукти