Home Sweet Home Wall Art Vinyl Плоча Стенни Часовници Хлапе Swing House Модерен Дизайн Музикален Албум Стенни Часовници Детски Декоративни Часовници

Нов

28.53лв.

/ 31.70лв.

В наличност

Стари Грамофонни Плочи Стенни Часовници

Модерен ретро винил часовници сега в нашия магазин!Всичко е направено с внимание и грижи.Много дизайни.

Тези записи са били изпратени за рециклиране, така че те ще получат нов живот като часовник.Това е комбинация от рециклирани материали и висококачествени довършителни прави вашата стена изключителна!Запис на често стари, всеки един от тях има своя собствена история.

Всички плочи са направени със страст, така че дизайнът е оригинален и ги правят идеални за декорация на стени.Те изглеждат чудесно на всяко място, не е важно, това е детска стая, детска стая, спалня, дневна, кухня, кабинет или антре.Нашите часовници също са добра идея за подарък за рожден ден, сватба, годишнина или Коледа.

Ако имате различен дизайн, който бихте искали да видите в къщата си, моля не се колебайте да се свържете с нас, тъй като ние правим индивидуални поръчки с голямо удоволствие!

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Всички часовници са направени от 12-инчов (30 см) рециклирани грамофонни плочи.Ние искаме да им даде нов живот, но ние се грижим за околната среда.Циферблат на часовника-това е стикер Винил плоча, Изпратена на случаен принцип Вид на батерията: 1 Батерия тип AA (не е включена в комплекта)

ПОСОКА НА ДВИЖЕНИЕ:

Ние използваме висококачествени безшумни плаващи баланс механизми.Ние не искаше да смущава съня ви.Вашият добър нощен сън е много важен за нас.

ОПАКОВКА

Часовниците се изпращат в здрава, естетически опаковка от рециклирана хартия.Всички професионално драпирани, ние използваме стиропор вътре защитни подложки за това, че вашият продукт е издържал всички тестове по време на превоза :).Ние работим усилено, за вашето помещение, достигнали до местоназначението възможно най-скоро и невредим.

Линк За Украса На Дома Стените

Vinyl плоча стенни часовници-това е идеалното декорация на дома и е подходящ за всякакъв дизайн и интериор!

Функция За Led Осветление:

Ще ви бъде дадено на 16 клавиш на дистанционното управление за настройка на цветовете стенни часовници.Led компонент се захранва от USB.Адаптер за постоянен ток 5, ще бъде изпратено заедно в съответствие с вашия адрес за доставка.

Гаранция Energybg.eu

Моля, бъдете сигурни в покупката!Energybg.eu гарантира вашата транзакция.Само след вашето потвърждение Energybg.eu ще плащат на продавачите.

Добре дошли Обичай Поръчка

- ХАРЕСВА ИДЕЯТА, НО НЕ МИ ХАРЕСВА ДИЗАЙНА?НЕКА ЗАЕДНО НАПРАВИМ НОВ! – Просто ни кажете че искате да видите на вашите специални часа и ние ще подготвим за вас нов дизайн.Нашият екип от дизайнери ще направи скица на вашите часа в повечето случаи в рамките на 24 часа.Можете да го видите, да коментира и да поиска преразглеждане (ако е необходимо), докато не бъдете напълно удовлетворени дизайн."

Етикети: ЧУН, хол, украсени с, часовник за баня от водоустойчив, Часовник за дома, птичи часовник, децата с часове време, часовници винил и стенни, креативни детски стенен часовник, старинни стенни часовници kid, casa la

Тип мобилност КВАРЦ
търговска марка Странни дни
Материал Vinyl плоча
Вид Стенни Часовници 2 мм
Модел абстрактен
Приложимо Настаняване дневна
Тип на дисплея Игла
Материал на корпуса Vinyl плоча
Произход CN(Origin)
номер на модела GIT-1558
Характеристика Античен Стил
Тип Стенен часовник
Форма Едно Лице
Комбинация Разделя
Стил Творчески

Напишете отзив

Home Sweet Home Wall Art Vinyl Плоча Стенни Часовници Хлапе Swing House Модерен Дизайн Музикален Албум Стенни Часовници Детски Декоративни Часовници

Home Sweet Home Wall Art Vinyl Плоча Стенни Часовници Хлапе Swing House Модерен Дизайн Музикален Албум Стенни Часовници Детски Декоративни Часовници

Стари Грамофонни Плочи Стенни Часовници Модерен ретро винил часовници сега в нашия магазин!Всичко е направено с внимание и грижи.Много дизайни. Тези записи са били

Свързани продукти