ZCMYDDM 3шт Шевни конци Изкормвача с Бродерия Прежда Нож U Ножици за Шивач дрехи DIY Стегальные Инструменти

Нов

4.65лв.

/ 6.66лв.

В наличност

Добре дошли в магазин ZCMYDDM.

Нашият магазин е основно ангажирани в стратегията облекло инструменти и аксесоари.В магазина ни може да dropship/търговия на едро/на индивидуалните Можете да изберете нас!

Описание на продукта:

Накрайник нож: цветен процепа е изработена от метал и пластмаса, трайни и остри ръбове ще ви помогнат лесно и бързо сваля излишните конци.Те са проектирани с малко червено топче, за да не повреди дрехите си, и дълга дръжка за лесно захващане.

Широко приложение: комплект шевни инструменти, подходящи за ремонт или шиене на дрехи и изработване на различни тъкани занаяти.Можете да изберете различни инструменти в съответствие с вашите нужди.Те също са идеален подарък за приятели, майки, сестри или други хора, които ги обичат.

Съвети:

1. Товар

Ние поддържаме пряка доставка, ние можем да изпратим вашата поръчка на вашите клиенти, моля, оставете вашите зареждане на адрес при поръчка.

2. Мита или данъци върху вноса

Посочените цени не включват никакви данъци, и купувачът носи отговорност за митнически такси или данъци върху вноса във вашата страна/регион.

Гаранция за качество

3. Ако не сте доволни от продукт, който сте получили, и искате да го върнете, моля, върнете го в продължение на 3 дни за обмен или за връщане.

Моля, свържете се с нас преди да се върне. (Но продуктът трябва да остане на първоначалното си състояние, подобно на състоянието, което изпратихме ви)

4. Цвят на елемента може да се различават малко, защото цветът на различни видове компютърни монитори може да се различават малко.

5. На децата не се разрешава да се използва този продукт без надзор пазител, на свой страх и риск.

Етикети: шивач с ножица, детелина ватирани аксесоари, вязаная прежди, cuellos bordados, tesoura cabeleireiros, идеи и понятия, ротационен нож kai, хидравлични клещи, моталка прежда broderi, кутии за scrapbooking

Произход CN(Origin)
Материал Пластмаса
Тип набиране ДА
Воспользуйся Бродерия
търговска марка ZCMYDDM
Име на продукта 3 Кант Ножици
Име на продукта 2 Нож за конци от прежда
Име на продукта изкормвача шевове
Пакет 3шт
Цвят случаен цвят
Материал на продукта Пластмаса + Неръждаема Стомана
Тип комплекти инструменти, Шиене, Мозайка, Бродерия, Бродерия на кръстат бод

Напишете отзив

ZCMYDDM 3шт Шевни конци Изкормвача с Бродерия Прежда Нож U Ножици за Шивач дрехи DIY Стегальные Инструменти

ZCMYDDM 3шт Шевни конци Изкормвача с Бродерия Прежда Нож U Ножици за Шивач дрехи DIY Стегальные Инструменти

Добре дошли в магазин ZCMYDDM. Нашият магазин е основно ангажирани в стратегията облекло инструменти и аксесоари.В магазина ни може да dropship/търговия на едро/на индивидуалните

Свързани продукти