Лицето хамелеон Дима винаги е прав

Нов

12.95лв.

/ 17.27лв.

В наличност

Информация за продукта

Керамична чаша.Променя цвета си при нагряване.В студено състояние чаша черен (или тази, която сте избрали).Ако наливаете в нея гореща напитка, външната част на променя цвета си от тъмен на светъл, и светлинно поле показва фигура.

Грижи: Не използвайте абразивни почистващи средства (метални четки и т.н.), не мийте в съдомиялна машина

Състав: Керамика

Детайли: променя цвета си при нагряване; обем 330 мл; Диаметър 80 мм

Тип на приложение: сублимация

Гаранция за качество на обслужване на Всички продукти на Tmall е сертифицирана за продажба в Русия.Експресна доставка доставят От склад в Москва до врата.Ако вашият имейл не е включена в зоната на действие на куриерски услуги, ние ще изпратим поръчката по пощата.Получаване на поръчка Преди откриването на пратката, в присъствието на куриер или пощенски служител проверете го за наличие на повреди.Връщане * Можете да върне стоката без да посочва причина, в рамките на 15 дни от датата на получаване.

* При условие на запазване на търговската view and целостта на опаковката, ça изключение на стоки е за добро качество from списъци, одобрени от Решенията на Правителството No. 55 от 19.01.1998 and 942 from 10.11.2011 (incl. Продукти за лична хигиена and грижа ça дете, трикотаж, посуда and др), and стоки с индивидуално-определени свойства.

Информация o продавача едноличен търговец Левченко Василий Александрович

Искам да те видя в центъра на света. 315547600040251

Ние трябва да говоря за това.

Режим на работа на обслужване:09:00 to 19:00 (московско време)

Етикети: Cosplay, gk фигурка на наруто, телема, Капакът на корпуса, малката фигурка на наруто, 100 фигура аниме, антиалергичен пръстен, 3d автомобилната стикер, кастиэль supernatural, хелоуин чаша

Марка Vsemayki.ru
позиция№. 156355
Състав керамика
Стил Модерен
Вид съдове за пиене Чаши
Вид модел С щампи

Напишете отзив

Лицето хамелеон Дима винаги е прав

Лицето хамелеон Дима винаги е прав

Информация за продукта Керамична чаша.Променя цвета си при нагряване.В студено състояние чаша черен (или тази, която сте избрали).Ако наливаете в нея гореща напитка, външната

Свързани продукти