9 ИНЧОВ автомобили Аудиокадра Car dvd Plastic Frame Fascia подходящ за NISSAN NAVARA 2006-2012 година на издаване

Нов

81.73лв.

В наличност

Описание на продукта:

1.Фасция е подходящ за 2006-2012 NISSAN NAVARA (9 инча) 2.Цвят: сив или черен (сив-това е тор на тъмно, не е напълно съответства на оригиналния сребърен арматурното табло, моля, обърнете внимание) 3.Материал: ABS 4.Инсталация Размер: 9 инча 5.Произведено в Китай, добро качество. 6.Повече от 1000 модели престилка, по-големи модели и количества моля добросердечно запитване ние.По-големи количества, на по-изгодна цена.

фасада

височина на облегалката

Плащане:

* Ние препоръчваме сигурен начин на плащане НАБИРАТЕЛНИ. (В момента НАБИРАТЕЛНИ вземат с помощта на Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, дебитна карта Maestro, WebMoney и банкови преводи.) *Ако искате да платите по други начини на плащане, моля, свържете се с нас. *Плащането трябва да бъде получена в рамките на 3 дни след покупката.

Доставка:

*Безплатната доставка се изпраща по имейла на въздушна поща.Това е евтин, но може да се забави, както и информация за проследяване не могат да бъдат показани в Интернет веднага.Най-дълго време може да се съхранява в продължение на 60-90 дни, за транспортиране.Моля, търпеливо чакайте парцел, благодаря. *Ако спешно искате да получите продукт, моля, свържете се с нас за по-бърза доставка, като DHL, UPS, FedEx, TNT и т.н. * За дефектните стоки,причинени от изпращането,ние не можем да покрие отговорността,тъй като той е направен от пластмаса, ние се опитваме добре опаковката,но ако той е силно атакуван по време на транспортиране, не можем да гарантираме.Ако се страхувате от това,моля, не се купуват,Когато можете да получите пакет,това е боркен, моля, откажете се от получаването.

Забележка:

*Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези такси са за сметка на купувача.Но обикновено ние обявяваме по-ниска цена, за да се опита да се избегне плащането на данъци върху вноса.Ако не сте съгласни, моля, не се купуват, за да се избегнат проблеми.

Коментари:

ние се грижим за нашите уважавани клиенти, разбираме вашите проблеми и чувство на неудовлетвореност и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.Ние се стремим да отговорим на всички имейли, колкото се може по-бързо, но поради големия обем на електронната ни поща може да отнеме време, за да отговори.Предварително благодаря за търпението!Свържете се с нас първо, преди да напуснат отрицателна обратна връзка, ние ще намерим решение за да отговори на вашите изисквания и повишаване на удовлетвореността.

Опишете историята на вашите марки, включително времето за създаване и развитие, постижения и т.н.

Етикети: авто DVD за nissan altima, авто DVD за nissan, стикер navara, lankeleisi, d40 навара, автоматично нулиране на чип за epson, стикер np300, navara np300, нисан навара, радио nissan np300

Тип елемент Фасция
Дължина На Продукта 0inch
Тегло на продукта 1kg
Цвят Черен
размер 9 инча
Височина На Продукта 0inch
Произход CN(Origin)
Широчина на продукта 0inch
Името на модела FH007065N
Вид на материала КОРЕМНА ПРЕСА
Година 2006-2012
търговска марка FHTG
специални характеристики Преустройство на

Напишете отзив

9 ИНЧОВ автомобили Аудиокадра Car dvd Plastic Frame Fascia подходящ за NISSAN NAVARA 2006-2012 година на издаване

9 ИНЧОВ автомобили Аудиокадра Car dvd Plastic Frame Fascia подходящ за NISSAN NAVARA 2006-2012 година на издаване

Описание на продукта: 1.Фасция е подходящ за 2006-2012 NISSAN NAVARA (9 инча) 2.Цвят: сив или черен (сив-това е тор на тъмно, не е напълно съответства на оригиналния сребърен арматурното

Свързани продукти