9-инчов Fasxia Car Audio Frame Car Radio Fascia,gps-навигация Fascia подходящ за Hyundai Tucson

Нов

44.03лв.

/ 47.85лв.

В наличност

Описание на продукта:

1.Фасция е подходящ за 2015 Hyundai Tucson (9 инча, LHD, матиран черен)

2.Цвят: Сив или черен (сив-това е тор на тъмно, не е напълно съответства на оригиналния сребърен арматурното табло, моля, обърнете внимание)

3.Материал: ABS

4.Инсталация Размер: 9 инча

5.Произведено в Китай, добро качество

6.Повече от 1000 модели престилка, по-големи модели и количества моля добросердечно запитване ние.По-големи количества, на по-изгодна цена.

Плащане:

* Ние препоръчваме сигурен начин на плащане НАБИРАТЕЛНИ. (В момента НАБИРАТЕЛНИ вземат с помощта на Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, дебитна карта Maestro, WebMoney и банкови преводи.) *Ако искате да платите по други начини на плащане, моля, свържете се с нас. *Плащането трябва да бъде получена в рамките на 3 дни след покупката.

Доставка:

*Безплатната доставка се извършва по пощата въздушна поща.Това е евтин, но може да се забави, както и информация за проследяване не могат да бъдат показани в Интернет веднага.Най-дълго време може да се съхранява в продължение на 60-90 дни, за транспортиране.Моля, търпеливо чакайте парцел, благодаря. *Ако спешно искате да получите стоката, моля свържете се с нас за по-бърза доставка, като DHL, UPS, FedEx, TNT и т.н. * За дефектните стоки,причинени от изпращането,ние не можем да покрие отговорността,тъй като той е направен от пластмаса, ние се опитваме добре опаковката,но ако той е силно атакуван по време на транспортиране, не можем да гарантираме.Ако се страхувате от това,моля, не се купуват,Когато можете да получите пакет,това е боркен, моля, откажете се от получаването.

Забележка:

*Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези такси са за сметка на купувача.Но обикновено ние обявяваме по-ниска цена, за да се опита да се избегне плащането на данъци върху вноса.Ако не сте съгласни, моля, не се купуват, за да се избегнат проблеми.

Коментари:

ние се грижим за нашите уважавани клиенти, разбираме вашите проблеми и чувство на неудовлетвореност и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.Ние се стремим да отговорим на всички имейли, колкото се може по-бързо, но поради големия обем на електронната ни поща може да отнеме време, за да отговори.Предварително благодаря за търпението!Свържете се с нас първо, преди да напуснат отрицателна обратна връзка, ние ще намерим решение за да отговори на вашите изисквания и повишаване на удовлетвореността.

Етикети: hyundai i20 led, tucson, hyundai i40, Элантра, hyundai santa fe turbo, i20, hyundai i20 multimedia, кола номер hyundai ix35, резервна камера hyundai tucson, сензор за авенсиса

търговска марка FHTG
Година 2015
Вид на материала КОРЕМНА ПРЕСА
Името на модела FH019184N
специални характеристики Инсталиране на радио
размер 9 inch
Широчина на продукта 0inch
Произход CN(Origin)
Тип елемент Фасция
Тегло на продукта 1kg
Дължина На Продукта 0inch

Напишете отзив

9-инчов Fasxia Car Audio Frame Car Radio Fascia,gps-навигация Fascia подходящ за Hyundai Tucson

9-инчов Fasxia Car Audio Frame Car Radio Fascia,gps-навигация Fascia подходящ за Hyundai Tucson

Описание на продукта: 1.Фасция е подходящ за 2015 Hyundai Tucson (9 инча, LHD, матиран черен) 2.Цвят: Сив или черен (сив-това е тор на тъмно, не е напълно съответства на оригиналния

Свързани продукти