MAYILON MS6812 Телефонен кабел Tracer 100 Hz~300 khz Приемен Честотни ленти UTP LAN Мрежов Кабел Тестер за Проверка на Инсталация

Нов

22.40лв.

/ 46.68лв.

В наличност

Този MAYILON телефонен кабел рекламация може да се използва за различни кабелна линия на инсталацията, проверка и техническо обслужване, и може да се прецени работата на телефонната линия в различни състояния, може да бъде доставена в съда за инсталиране на телефонна линия, отстраняване на грешки и поддръжка.Ами същото, опитай, той те няма да ви разочарова.

Характеристики:

Може да се използва за да се съди непрекъснатост на кабели или проводници, също може проверка за диагностициране на точка на прекъсване.

Той може да приеме и тонален сигнал в кабели или телефонни линии и да се определи състоянието на работната телефонна линия (clear, ring, busy).

Изпратете single slid тона твърди тона или двойна чередующийся тон към кабелям или жица на обекта.

Опашката голяма динамика, звук от силен, и в шумна среда също може да се чуе, да ви даде най-добрия опит на използване.

С помощта на бутона inteligence и индикаторна лампа, лесно и удобно за вас да използвате.

Технически характеристики:

Материал: пластмаса

Честота на сигнала на изпращане: 1,5 khz

Ще Получите честотен обхват: 100 Hz~300 khz

Блокове за захранване: 6F22, 9 В (не са включени)

Размер на приемника: 238 * 43 * 26 мм / 9.4 * 1.7 * 1.0 в

Размер на радиатора: 145 * 35 * 25 мм / 5.7 * 1.4 * 1.0 в

Тегло на приемника: 56 g / 2,0 грама

Тегло на радиатора: 64 g / 2,3 грама

Размер на опаковката: 300 * 130 * 60 мм / 11.8 * 5.1 * 2.4 в

Тегло на опаковката: 261 г / 9,2 грама

Списък на пакетите:

1 * Радиатор

1 * Приемник

1 * Ръководство на потребителя

Доставка:

1.Ние гарантираме превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.Ние ще достави поща на Китай,HKpost EMS,DHL,Fedex,по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем.

5. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.АКО покупката не отговаря на суровините качество, не отговаря на предназначение или не отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.За дефектни или дефектни продукти,моля,направете снимки или видеоклипове, ние би отново са изпратени или да върнат парите след потвърждение.

Етикети: цифров мултицет, тестер rj-45, линеен тестер, nf 8209, mastech ms6812, На 30-пинов ips LCD панел, mastech ms6818, мултицет, детектор spy, rj-45

номер на модела Кабелен тестер
търговска марка ККМУН
Това Е Едно Интелигентно Устройство No
Произход CN(Origin)
Документ Няма

Напишете отзив

MAYILON MS6812 Телефонен кабел Tracer 100 Hz~300 khz Приемен Честотни ленти UTP LAN Мрежов Кабел Тестер за Проверка на Инсталация

MAYILON MS6812 Телефонен кабел Tracer 100 Hz~300 khz Приемен Честотни ленти UTP LAN Мрежов Кабел Тестер за Проверка на Инсталация

Този MAYILON телефонен кабел рекламация може да се използва за различни кабелна линия на инсталацията, проверка и техническо обслужване, и може да се прецени работата на телефонната

Свързани продукти