Температурата M14 PT100 температурен Датчик за Температура Водоустойчив Temp за Косачки ATV Мотоциклет Трактор, Култиватор Аератор TS002-PT100

Нов

24.64лв.

/ 33.30лв.

В наличност

Runleader представя с гордост своя нов водоустойчив датчик за температура RL-TS002 PT100.

Той може да работи на всички наши продукти с функция temp,като поредица от TM, RL-HM035T.

Уникален дизайн Включително: лесно установен,водоустойчивый тарифа IP68,etc.

За закупуване на

1. Можете да закупите стоки директно, като кликнете върху платформа.

2. Отстъпка промоции на продажбите ще се проведе редовно на платформата.Можете да добавите нашия магазин в Моите любими магазини.

3. Ако ви трябва предварително да уведоми или да ви напомня в този ден за промоционални събития, моля, оставете ни съобщение.Ние ще ви уведомим за това в периода на провеждане на рекламни мероприятия.

4. Ако купувате повече от един детайл на един път, можете да изберете съответната връзка на продукт или да се свържете с нашия сервизен център.Отстъпка ще бъде даден много скоро.

5. Ако сте търговец, можете да ни изпратите съобщение или се свържете с нашия Сервизен център, ще бъдат дадени добри сделки на цени и нови продукти.

За Плащане

1. Ние приемаме плащане Alipay.

2. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след завършването на аукциона, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане.Приятелски ви съветва да платите възможно най-скоро, за да можем да организираме доставка, възможно най-скоро.

Доставка

1. Доставка по целия свят(с изключение На някои страни).Обикновено това отнема 7-22 работни дни.

2. Детайли на всички, попаднали извън 1-3 работни дни след като вашето обезщетение е почистен.

3. Данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.тези такси са отговорност на купувача.

4. Забележка: Ние се надяваме, че той ще пристигне на време, но тъй като това е международна доставка, времето за доставка ще зависи от логистична компания и местната времето, митници/данъци и такси, пощенски разходи, надявам се, ще разберете.

5. Ако не сте получили своите продукти в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим информация за доставка и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите.

6.Моля, попълнете пълното име на получателя, адрес за доставка и данни за контакт.

Гаранция

1. Ако сте получили грешен, повреден, дефектен или не на тези стоки, както е описано, моля, свържете се с нас за частично/пълно връщане или подмяна на нашата цена.

2. Ще Получите продукта в рамките на 7 дни, ние ще бъдем щастливи да обменят или пътувам за вас, толкова дълго, колкото всички първоначални опаковка и аксесоари в първоначалното им състояние.

3. Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.

4. Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към удовлетвореността на клиентите.

Етикети: земеделското стопанство трактор, сензор pt100, окачен сензор, винт m1, газонный трактор, rtd pt100, за подстригване на трева, холандски трактор, електрическа косачка, машинка за хартия

Вид на материала КОРЕМНА ПРЕСА
Дължина На Продукта 3cm
Сертифициране На Входящи Тестове ce
специални характеристики Сензор
Името на модела RL-TS002 PT100
Височина На Продукта 0.6cm
търговска марка runleader
Произход CN(Origin)
Широчина на продукта 0.5cm
Тегло на продукта 60g
Диаметъра на продукта 0.5cm

Напишете отзив

Температурата M14 PT100 температурен Датчик за Температура Водоустойчив Temp за Косачки ATV Мотоциклет Трактор, Култиватор Аератор TS002-PT100

Температурата M14 PT100 температурен Датчик за Температура Водоустойчив Temp за Косачки ATV Мотоциклет Трактор, Култиватор Аератор TS002-PT100

Runleader представя с гордост своя нов водоустойчив датчик за температура RL-TS002 PT100. Той може да работи на всички наши продукти с функция temp,като поредица от TM, RL-HM035T. Уникален

Свързани продукти