Тънка Декорация Кристали В Двора,Тънка Сватбена Декорация,Луксозна Сребърна Декорация Кристали Crystal Апликация Украса За Сватба На Сватбена Колан

Нов

18.17лв.

В наличност

Моля кликнете по-долу снимки, бързо да разгледате и поръчате на :

(Моля, не се колебайте да ни информира, да поиска цена на едро)

Моля добросердечно прочетете подробна информация, както следва, преди да направите поръчка.

Ако поставите поръчки,това означава,че мълчаливо се съгласиха с нашата декларация за поръчки по-долу, благодаря за сътрудничеството.

Пожелавам ви страхотно прекарване в нашия магазин.

Уведомление за поръчка:

1.Ние приемаме поръчки на едро и поръчки по поръчка.Всяко запитване, моля да се чувства свободен да се свържете ние,тогава искаме от вас оферта детайли за плащане в рамките на 24 часа.

2.Размери или мерки за всички обекти около измерват от човека.Това излиза от контрол,за да се направи точно същия продукт на всяка поръчка, но ние ще се опитаме да направим всичко ВЪЗМОЖНО за вас.

3.Моля, обърнете внимание, че поради разликите във времето на производство могат да бъдат незначителни вариации в цветовете и малки разлики в шиене или ръчно работа на продуктите от производителя,това е извън нашия контрол и ще се опитаме да направим възможно най-добре.

Доставка Notic e:

1 Срок На Доставка:

Моля,не съдете за срока на доставка, така както се вижда от Energybg.eu, това не е вярно.Обикновено,тя ще отнеме на 15-45 дни за доставка в развитите страни въздушна поща Хонконг, Китайска въздушна поща или epacket.Понякога доставка в някои страни се отнема дори и на 60 дни.Това е универсално явление,ако не можеш да издържи,моля,изберете DHL за доставка, това е по-бързо.

2 Express:

Обикновено ние изпращаме стоката по DHL.Но ако вашият адрес отстранени за DHL и сте избрали DHL за доставка,ние можем да го изпратите на друга експресна компания като EMS,Fedex,TNT,Aramex или UPS,моля, обърнете внимание.

3 Непълно Проследяване На Информация:

Когато виждате,че в Energybg.eu няма отслеживающей информация, след като ние ще изпратим вашата поръчка, моля, не се притеснявайте.Информация за проследяване, не може да бъде показана в Energybg.eu, след като ние ще ви изпратим поръчката.Обикновено, тя ще отнеме около 3-10 работни дни, за да бъдат показани.Моля,бъдете по-търпеливо го чака, благодаря за вашето сътрудничество.

Обратна връзка и контакти

1 Моля,НЕ оставят негативна или неутрална обратна връзка, ако се чувствате неудобно за нашето обслужване и продукти, моля свържете се с нас и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разрешите този проблем незабавно за вас.

2 удовлетворение е Гарантирана на 100%, ние винаги се опитваме ни най-доброто, за да осигури най-добрите услуги и продукти за нашите клиенти.За да получите всякакви коментари или коментари, моля, свържете се с нас.

Гаранция и Връщане

1 Дефектна стока трябва да бъде върната в рамките на 14 дни от датата на доставка.

2 Само личност продукт ще бъде предложен обмен или магазинным кредит.

3. Ние си запазваме правото да откажем всеки връщане на стоката в нашите причини.

Етикети: необработен кристал, перлена декорация, кристален завършек, планински кристал в двора, мечтата на biti, довършителни кристал и перли, сватбена колан, страсс, кристален страза, шиене на кристални мъниста сватбена рокля

Color of Rhinestone Crystal
Театрални костюми Конкурс За Танц На Корема Балет, Танци, Каране На Кънки На Лед
Характеристика Планински Кристал Апликация Покритие
Използвайте за сватбени аксесоари, Сватбени колани и Аксесоари за Декорация на торти и т.н
номер на модела X1-RAT1015
Цвят настройки сребро
Уникално Използване На Начало Декор, кънки на лед, Ориенталски танци, Танци, Сватба, наградата лентата, Превръзка на главата
Материали Стъкло От Кристал, латунная чаша, Glass Seed Beads, и т.н.
Вид на продукта Почистване
продаден двор
Приложение шия напред, Glue on or Iron on
Воспользуйся Облекло, Обувки, Домашен Текстил, Чанти
Материал Вискоза / Полиестер
Цвят на основите на прежда Бял
търговска марка ИЛППУС-Х
размер 1.5cm width (APPROX)
Вид резитба Кристали

Напишете отзив

Тънка Декорация Кристали В Двора,Тънка Сватбена Декорация,Луксозна Сребърна Декорация Кристали Crystal Апликация Украса За Сватба На Сватбена Колан

Тънка Декорация Кристали В Двора,Тънка Сватбена Декорация,Луксозна Сребърна Декорация Кристали Crystal Апликация Украса За Сватба На Сватбена Колан

Моля кликнете по-долу снимки, бързо да разгледате и поръчате на : (Моля, не се колебайте да ни информира, да поиска цена на едро) Моля добросердечно прочетете подробна

Свързани продукти