Лазерен эпилятор IPL епилация за жени и мъже Постоянна безболезнена лазерна система за епилация в дома на Лечение епилация

Нов

128.09лв.

/ 284.64лв.

В наличност

Символ на звездното одобрение, силно се препоръчва

топло съвет:Професионална козметика са в Мрежата, ако имате някакви въпроси, можете да се консултирате по всяко време.

【Ефективно и трайно обезкосмяване】 Система за епилация IPL взе една и съща клинично доказанную IPL технология, използвана от дерматолозите и салона за красота.Принципът се състои в това, да испустить силен тласък и се абсорбира от космените фолликулом, стимулира космения фоликул, за да влезе в режим на заспиване период за постигане на трайно обезкосмяване.

【Нежно и безболезнено обезкосмяване IPL излъчва приятна светлина, и кожата се чувства само мека топлина.Той е много лек, особено за начинаещи потребители или работещи на деликатни зони като лице, или линия бикини.

【8 нива и 2 режима на】8 различни енергийни нива, за да се адаптират с различна кожа.Можете да регулирате нивото в зависимост от площта на кожата и скоростта на растежа на космите.За първи път ние предлагаме да се започне с 1-во ниво, за да се адаптира към устройството и изблици.Дизайн на два режима може да отговори на вашите изисквания към различни части на епилация.РЪЧЕН режим главно използва за епилация на малка зона, като бикини линия, подмишница, пръстите, устните; АВТОМАТИЧЕН режим може да се използва за голям зоната на епилация, като ръцете, краката, корема и задната част.

【300000 огнища и Никакви консумативи не се изисква】300000 Огнища достатъчно за цял живот.Следвайте инструкциите на ръководството, за да се използва IPL епилация правилно, това ще ви помогне да постигнете ефект на обезкосмяване по-бързо.

【Икономично домашно решение】-в сравнение със стойността На салонных методи на епилация, финансови предимствата на това домашно устройство за обезкосмяване скоро ще се видят.Професионален производител и строг контрол на качеството ни правят уверени в нашата домашна употреба Лазерна епилация у дома си.

Използвайте Стъпки:

(1): Изтриване на излишни космите чрез бръснене, епилация или вощения района преди първата обработка.

(2) Първо включете храна и включване на машината; изберете трансфер; за първата употреба се препоръчва бавно да се започне с ниска предаване на съответната предавка.

(3) Моля, сложи лазерна глава върху кожата, след като показател енергия мигнет, натиснете бутона "старт", за да завършите операцията; отидете на следващата част, за да продължите операцията.

(4) След включване на машината; кратко натискане на един бутон на радиация за работа на светлото излъчване, продължително натискане на бутона на радиация за автоматично / ръчно превключване на режима на светлинния радиация.

За да се постигнат най-добри резултати използвайте го на всеки две седмици през първите два месеца, а след това се правете на месечните ретуш.

100% Гаранция за Професионална и строг контрол на качеството ни правят уверени в нашите домашни эпиляторах.Ние предлагаме гаранция от 1 година за това устройство за обезкосмяване.Ако имате някакви проблеми по време на епилация, моля, свържете се с нас безплатно.

Етикети: афро перука за коса, лазер ipl, removal laser hair removal, пост а depilator, лампа ipl, лазер за премахване на окосмяване по половите органи, laser a, крем за епилация на лицето, epilator ipl laser, au лазерна епилация на косата

Feature23 Эпиляторный лазер
размер 179*70*35mm
Feature24 лазерни машини за епилация
Feature3 Эпилятор InFace
Feature11 Премахване на космите
Feature8 эпилятор за жени
Документ CE, ROHS, PSE
Feature9 лазерен эпилятор
Feature25 Инструмент За Премахване На Косата
Произход CN(Origin)
Feature21 Премахване на космите
Feature7 здравеопазване
feature18 лазерна епилация
Feature20 Електрически эпилятор за жени
Feature13 Инструмент за премахване на Косата
feature17 Бикини
Въвеждане 12 2.5 а
Воспользуйся Бикини, Тяло, Лицето, Под мишниците
Подходящ за Мъж и жена
Тип елемент Эпилятор
Вид хранене електрически
Feature2 ipl
Напрежение 110-240V
feature12 депилация
feature19 эпилятор electric
Feature4 електрически эпилятор
Feature5 Кожа
търговска марка ХАЙМАИТОНГ
Feature1 Лазерна Епилация
Feature14 Жена Эпилятор
Feature6 Красота
Feature15 Машина за премахване на косата
Feature16 лазерна епилация
Feature22 Ipl эпилятор
Feature10 Эпилятор
номер на модела DH5

Напишете отзив

Лазерен эпилятор IPL епилация за жени и мъже Постоянна безболезнена лазерна система за епилация в дома на Лечение епилация

Лазерен эпилятор IPL епилация за жени и мъже Постоянна безболезнена лазерна система за епилация в дома на Лечение епилация

Символ на звездното одобрение, силно се препоръчва топло съвет:Професионална козметика са в Мрежата, ако имате някакви въпроси, можете да се консултирате по всяко време. 【Ефективно

Свързани продукти