36 Led На Соларни Лампи Пластмасови Човешкото Тяло Индукция Вогнутый Монтиран На Стената Лампа, Водоустойчив Открито В Градината, Градинска Охранителна Лампа

Нов

6.74лв.

/ 10.21лв.

В наличност

Характеристики:

1. Сонда с голям диапазон на засичане се увеличава, а разстоянието наблюдение е 3-8 м/9,85-26,25 фута, което увеличава опит в работата с клиенти.

2. Тя има функция за малко, за да се освети, като само освещающ, хората излиза малко ярки 30С, грешка 5, която най-добре служи като целта осветление.

3. Полюс на осветително тяло на стената е сравнително малък, което значително намалява обгръщащ това и запазва цената на доставките.

4. Полюс стена на осветителното тяло може да се върти на 180°, така че се адаптира към различни среди на инсталиране, и е по-добре да получават слънчева светлина.

5. Вдлъбната конструкция пред корпуса на лампата.Когато монтиран на стената лампа, поставена на стената в продължение на дълго време, ще се натрупа много прах.След това, тъй като ще са измити от дъжд, прах ще се смесват с дъждовна вода, за да е по-добре стойте далеч от вдлъбнато за постигане на ефект на почистване.Той няма да изглежда мътна и след дълго време.Когато се сблъскат с проливния дъжд той може да намали напрежението на лампата и с риск да бъдат сфотографированным проливен дъжд.

6. Диамант дизайн отвън, с чувство за технологии и могат по-добре да се бори със силни ветрове.

7. Винт е в тялото на осветителното тяло, е по-добре да се избегне размиването на вятър и дъжд, и повече коефициент на безопасност.

Технически характеристики:

Количество: 1 бр./2 бр./4 бр.

Соларен панел: 5.5v / 110 мА 0,49 W

Вградена батерия: 18650*1 1200 ма

Модел крушка на лампата: SMD2835

Брой топки лампа: 36

Напрежение: 3,7 В

Консумирана мощност: 1,2 W (с работно време), за да се консумират 100 мА в рамките на 24 часа

Работно време на индукция: 30±5 секунди

Мощност: 1.2 W (обикновено светъл) 0.04 W (леко по светъл)

Цветна температура: 6500~7000K

Обхват на сензора: 3m-8m/9.85-26.25 ft (типичен 4m/13.13 ft)

Ниво на защита: IP65

Метод е индукция: инфрачервен сензор на човешкото тяло с контрол на светлината

Светъл размери: 155*80mm/6.11*3.15"

Плюс размер на конзолата: 250*80 мм/9.85*3.15"

Предпазни мерки:

1. За първоначална употреба, моля, сложи продукт на слънце, за да се зарежда и го използвайте след зареждане в рамките на няколко часа.

2. Моля, извадете батерията, когато продуктът не се използва в продължение на дълго време, и зареждайте батерията веднъж на 3 месеца, за да се гарантира, че батерията не се повреди, загуба на хранене в продължение на дълго време, или зареждайте лампата един път в месеца.

3. Когато светлината мига, това означава, че батерията е под напрежение и може да се използва нормално само след зареждане.

4. Действителният ефект зареждане на слънчеви панели в зависимост от продължителността на светлина и атмосферни условия.Колкото по-силна слънчева светлина, толкова по-дълго продължителността на светлината, толкова по-зареждане и по-слаба кабел за зареждане ефект в дъждовните дни.

5. Супер дълга издръжливост (пълно зареждане в продължение на не по-малко от 9 дни).

Етикети: лампа външна слънчева, подвижни подови светлина водоустойчивые, 12v led, система, гривна слънчевата система, лампа led, слънчеви лилия външни непромокаеми светлини, led лампа с нажежаема жичка, Слънчев, лампа led слънчева

Базов Тип Няма
Ниво на защита IP65
Включени Ли Лампи ДА
Е Диммируемым ДА
Документ CE, Няма
Произход CN(Origin)
Напрежение 3.7V
Материал на корпуса Пластмаса
номер на модела Соларни Лампи
Стил Модерен
Гаранция слънчева лампа
Тип Слънчеви Панели Литиева Батерия
търговска марка HOSPORT
Източник На Светлина Led лампи

Напишете отзив

36 Led На Соларни Лампи Пластмасови Човешкото Тяло Индукция Вогнутый Монтиран На Стената Лампа, Водоустойчив Открито В Градината, Градинска Охранителна Лампа

36 Led На Соларни Лампи Пластмасови Човешкото Тяло Индукция Вогнутый Монтиран На Стената Лампа, Водоустойчив Открито В Градината, Градинска Охранителна Лампа

Характеристики: 1. Сонда с голям диапазон на засичане се увеличава, а разстоянието наблюдение е 3-8 м/9,85-26,25 фута, което увеличава опит в работата с клиенти. 2. Тя има функция

Свързани продукти