Дървен Поднос За Хранене За Съхранение на Грим на Водещата Чиния Снимка Подпори Модерен Бял F3MB

Нов

4.57лв.

/ 7.04лв.

В наличност

Характеристики:

ГЪВКАВ, ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ТАВА за ЖУРНАЛЬНОГО МАСА: Независимо от това, представяш ли закуска в леглото, носите напитки на улицата, за да се храните на открито, или просто раскладываете списания на пуфике, небето е границата за тази бял сервировочного на тавата.

Дървена сервировочный тава е красива бяла дървена тапицерия отвътре и отвън с вдъхновяващи надпис.Този вечен стил ще донесе в живота ви и стил и функционалност.

ВИСОК СТИЛ И КАЧЕСТВО на тави, употребявани ИКОНОМ:Този дървен поднос предлага всичко това и много повече благодарение на своя красив дизайн и качествени проекти.

ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК: Този красив комплект от две декоративни сервировочных тави, употребявани ще се превърне в идеален подарък за нов дом или нещо, което е специално за един човек в живота си, който обича да се забавлява или дори да пият кафе в леглото!



Технически характеристики:

Цвят:Бял

Материал:дърво

Размер: 20x20cm/7.87x7.87"

Количество: 1 бр.

Забележка:

1.Преход: 1 cm=10 mm=0,39 инча

2.Моля, позволете 0-3см грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

3.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва: (Без търговията на дребно опаковки)

1Pc x Дървен поднос

Етикети: метална тава, тава за пица, аналогов кръг сервировочный тава, дялан бял тава, дървена чаен поднос натурален, японски порцелан, декоративен поднос, търговско съхранение на хранителни продукти, табла дървена, чаен поднос

Произход CN(Origin)
търговска марка FGFTDJGY
Материал Дърво

Напишете отзив

Дървен Поднос За Хранене За Съхранение на Грим на Водещата Чиния Снимка Подпори Модерен Бял F3MB

Дървен Поднос За Хранене За Съхранение на Грим на Водещата Чиния Снимка Подпори Модерен Бял F3MB

Характеристики: ГЪВКАВ, ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ТАВА за ЖУРНАЛЬНОГО МАСА: Независимо от това, представяш ли закуска в леглото, носите напитки на улицата, за да се храните на

Свързани продукти