Диамант Живопис Анимационен филм "Дисни" на Тема Портрет Бродерия "Цар Лъв" Животински Свят 5D САМ Квадратен Кръг Снимка Кръстат Бод Мозайка

Нов

9.48лв.

/ 16.35лв.

В наличност

Бърза доставка: Ние сме директни продажби фабрика, ние имаме повече от 200 служители, и ние ще изпратим до вас в рамките на 1-3 дни.Ние ще изберем най-добрият начин на доставка, за да изпратите вашия пакет.Ако не получите пратката в рамките на 45 дни, ние ще ви върнем парите!

Отлично обслужване: да се хвърлят своите диаманти?Наранил платното?не се притеснявайте!Ще заменим вашия комплект безплатно!Ако не сте доволни по някаква причина, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да ви задоволи.

Добре дошли дропшиппинг: Ако искате да продавате нашите продукти (диамант картини, инструменти), моля, свържете се с нас, ние можем да се вземат всички настройки, VIP-експертите били третирани всички ваши поръчки!Вие просто продавате, ние ще ви предоставим с всички услуги след продажбата обслужване!

Какво е диамантена живопис?

Диамантена живопис-това е форма на изкуството на мозайката, в която художникът нанася гланц смола на предварително наклеенный платно, за да завърши картината.

Крайният резултат многочасовой работа е едно прекрасно произведение на изкуството, което сами сте създали и което може да се използва като чудесен предмет на интериора или е чудесен подарък.

Освен това, диамантена живопис-това е свободен от стреса дейност, която отпуска миндалевидное тялото - център страх от мозъка - и позволява на ума да се получи необходимата му почивка.

Квадрат и кръг диамант: каква е разликата?

Избор между квадратна и кръгла диамантен пръстен, е важно да се знае, че не е правилният отговор.Както много неща в живота, това е повече или по-малко когнитивно предпочитание!

Но важно е да се отбележи, че в повечето случаи кръгли форми-лесно да се съберат.

Затова препоръчваме на начинаещите да избират кръгли диаманти.

За обслужване на клиенти

Уважаеми клиенти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.И ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, с изключение на почивните дни.Ако не сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, тогава ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви направи доволни.

Цветови различия и грешки размер

Изрежи, направи, мярката може да предизвика отклонение в размер на (плюс и минус 1-2 см колебания), хроматическая отклонение се дължи на монитора, времето, осветление и други фактори снимки ще има различен цвят на различните монитори, но това не се отразява върху външния вид на картината, моля, разберете.

Поддръжка на допълнения диаманта

Във всяка опаковка има 20-30% повече диаманти.Ако установите липса на диамантите, ние ще направим добър контрол на качеството.Ние можем да го изпратите на вас безплатно.Свържете се с нас чрез имейл или на търговския мениджър.

Етикети: снимка на диамантени диснеевские герои, 5d diamon живопис, diamond koi, диамантена боя, диамантена боя на "дисни", head lion, "Дисни", диснеевский гащеризон, хуакан, даймонт живопис карикатура

Рамка No
Комплекти включват 30% Повече Диаманти, HD Платно, Инструменти
Завършване на мозайката Незаконченная Нужда от теб Ръчна Работа
Diamond стил Квадрат Кръг
Начин На Опаковане На Платното Сгънати На Руло
Ромбовидная форма Площ
Тип набиране ДА
Ако Диаманти Не Е Достатъчно Или Не Е Достатъчно Безплатна Повторно Изпращане На Диаманти
Процент на пробиване. 100% 5D Пълен Квадратен Диаманти
Форма Триизмерен
Външната Опаковка Цветна кутия
Воспользуйся Модел
Вид търговия на едро No
Област оклейки Пълен
Вид модел Карикатура
Брой цветове 30-45
Стил На европейския и американския стил
Тема Cartoon elf
Материал Акрил
Произход CN(Origin)
търговска марка "Дисни"

Напишете отзив

Диамант Живопис Анимационен филм

Диамант Живопис Анимационен филм "Дисни" на Тема Портрет Бродерия "Цар Лъв" Животински Свят 5D САМ Квадратен Кръг Снимка Кръстат Бод Мозайка

Бърза доставка: Ние сме директни продажби фабрика, ние имаме повече от 200 служители, и ние ще изпратим до вас в рамките на 1-3 дни.Ние ще изберем най-добрият начин на доставка,

Свързани продукти