1бр Жени Мини 3D Плодове Портфейл За Монети Мини Чанта Ключ Мини Дамска Чанта с Цип Малък Портфейл Момичета Промени в Чантата си Портфейл За Монети

Нов

1.22лв.

/ 1.89лв.

В наличност

71916 Препоръчвам

1бр Жени Мини 3D Плодове в Чантата си Мини Чанта Ключ Мини Дамска Чанта с Цип Малък Портфейл Момичета Промени в Чантата си Монета Purse7 Видове

Описание:

100% чисто Нов с високо качество.

Материал: Плюш

Цвят: Като на изображението

Размер:8*7,5 cm(3,15*2,95 инча)

Пакетът включва: 1 Бр.

Внимание:

1.Може да има малка разлика в цвят, от настройките на монитора на компютъра.

2.С разлика в метода на измерване, моля, позволете 1-3 см в отклонение на размера (1 см=с 0.39 инча).Благодаря за разбирането!!!

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. Моля, свържете се с нас, ако не сте получили своя пакет над 45 работни дни, с изключение на почивните и празнични дни.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

2. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон

1. 12 месеца гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредените и неправилно използваните след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ПРОДУКТИ, КОИТО СА С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Energybg.eu!

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!

Етикети: водещата поставка 3d, монета 3d плодове, плодове 5s 3d, модерен 3d плодове, 3d art fruit, плодове 3d, плодов покривка 3d, 40 3d плодове, водещата на пяната 3d, 5 3d плодове

Вид модел плодове
Пакет 1 бр.
Пол Унисекс
Състав на материала Плюш
Стил Ежедневни обувки
Тип на затваряне светкавица
Тип 2 Дамски портфейли и портмонета
Тип елемент Момичета жените мрежи
Произход CN(Origin)
Широчина на продукта 7.5cm
номер на модела MF942891
размер 8*7.5cm
Височина На Продукта 7.5cm
Тегло на продукта 13g
Основен материал Плюш
Име Жените Сладки Плодове Светкавица Кратък Портфейл За Монети
Дължина На Продукта 8cm
Воспользуйся Дамски/жена/жени/дами/ Жени/момичета
Форма Цилиндрична
търговска марка LKEEP

Напишете отзив

1бр Жени Мини 3D Плодове Портфейл За Монети Мини Чанта Ключ Мини Дамска Чанта с Цип Малък Портфейл Момичета Промени в Чантата си Портфейл За Монети

1бр Жени Мини 3D Плодове Портфейл За Монети Мини Чанта Ключ Мини Дамска Чанта с Цип Малък Портфейл Момичета Промени в Чантата си Портфейл За Монети

71916 Препоръчвам 1бр Жени Мини 3D Плодове в Чантата си Мини Чанта Ключ Мини Дамска Чанта с Цип Малък Портфейл Момичета Промени в Чантата си Монета Purse7 Видове Описание: 100%

Свързани продукти