Lixada 750 мл Гърне От Неръждаема Стомана Преносима Чаша за Вода, Чаша Кафе, Чаша Мляко Сгъваема Дръжка Открит Къмпинг Кулинария Пикник с Капак

Нов

22.84лв.

/ 31.73лв.

В наличност

Този предмет може да се използва като чаша с вода, така и за тигана.Той е изработен от неръждаема стомана, устойчив на корозия и е трайна.Той е за правене на обемна етикетирането, сгъваеми дръжки за захващане, се покрива с повдигане езикът, жично гаранция.Той идва с мрежесто чанта за съхранение за удобно съхранение и пътуване, добре е подходящ за къмпинг, туризъм, пикник, скално катерене и за домашна употреба.

Характеристики:

Конструкция от неръждаема стомана се отличава с висока устойчивост на корозия и дълготрайност.

Капацитет: 750 мл. Размер: 95 мм х 110 mm (3,7" х 4,3").

Градация в унции и мл за удобство на употреба.

Сгъваема дръжка за захващане, за по-лесно използване и съхранение.

С капак за предотвратяване на загубата на топлина.Кръгли ръбове за лесно почистване.

С помощта на линия тел обезпечение може да се използва бомбе, окачена над огъня.

Комплектът включва мрежест филтър за неща, с шнурком.

Технически характеристики:

Материал: Неръждаема стомана

Размери: 95 * 110 мм / 3,7 * 4.3-инчов (D * H)

Тегло: 224 г / 7,9 грама

Списък на пакетите:

1 * Гърне

1 * Чанта за неща

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

Етикети: сгъваем боклук, mug titanium, готварска печка ликсада, бамбук набор от кафе, туризъм поставка за саксии, lixada неръждаема стомана, лагер титан, чаша титановая, стъклена кана, ul къмпинг гърне

брой потребители 1
Външен вид Кръг
Материал неръждаема стомана
Модел Ta8315-BH-SS
Начин За Пречистване На Вода Няма
търговска марка LIXADA
С Посуда или Не No
Стил Чанта Ръчна Количка
Тип чаша
С Чанта-хладилник или Не No
Сгъване ДА
Расходный материал No
Стил На улицата
Дължина слама Няма
Обемът на 0,75 Л
Начин на почистване Няма
Може Да вряща вода или Не Приложимо

Напишете отзив

Lixada 750 мл Гърне От Неръждаема Стомана Преносима Чаша за Вода, Чаша Кафе, Чаша Мляко Сгъваема Дръжка Открит Къмпинг Кулинария Пикник с Капак

Lixada 750 мл Гърне От Неръждаема Стомана Преносима Чаша за Вода, Чаша Кафе, Чаша Мляко Сгъваема Дръжка Открит Къмпинг Кулинария Пикник с Капак

Този предмет може да се използва като чаша с вода, така и за тигана.Той е изработен от неръждаема стомана, устойчив на корозия и е трайна.Той е за правене на обемна етикетирането,

Свързани продукти