Yeele Photocall Есенен Пейзаж на Фона Кленов Купа Сено на Фона на фотография За Фотография Baby Birthday Studio Снимайте Фотографска

Нов

5.99лв.

/ 8.56лв.

В наличност

YEELE -Ние сме професионален в производството на продукти предпоставки за снимки, с перфектен екип, проекти, продукти, продажби и след-продажби, предназначена за снабубежать най-икономична и най-высокомарочную предпоставка снимки на нашите клиенти!

ЗА ОБЫЧАЕ

Подходяща за новородени бебета Baby shower birthday парти декорации,личен портрет на продукта и семейна групова снимка.Може да се използва и за студио, сергии, партита, както и за сватби и за бизнес/търговска употреба,запис на видео.

ЗА МАТЕРИАЛА

ТЪНЪК ВИНИЛ (И ТЪНКА КЪРПА) материал Винил-най-добрият материал за печат, тъй като цветът е най-ярък и светъл.Този материал е лек, лек, прозрачен,който е подходящ за вътрешна употреба.Той не се почистват.

ПОЛИЕСТЕР Тя е много мека и е с добро качество.Може да се мият и да се използват на открито и може да се използва повторно.

ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ

Ефект печат на винил малко по-добре, отколкото при полиестер.Наситеността на цветовете винил печат по-горе.Ако имате особено високи изисквания към точността на цвят, е препоръчително да изберете винил.Но винил материал ще има някаква гънка от транспортиране.Полиестер не избледнява лесно при излагане на вода и може да бъде промыт вода.Полиестер материал е превъзходно и е подходящ за употреба на открито.Но цената е по-скъпо винил.

ЗА НАСТРОЙКА

Ние предлагаме безплатни персонализирани услуги.Моля, свържете се с мен, преди пускането на поръчката и разкажете за своя творба.Ние ще направим проби за вас, докато не сте доволни от тях.

ЗА МОРЩИНЕ

Въздушна поща има ограничения в размера, така че ние трябва да я изпрати чрез сгъването, а не прокатку, и това ще бъде добре, ако имате някакви бръчки.

Метод 1

Можете да го изтрийте задната страна, за да премахнете бръчките.Моля, обърнете внимание, моля: Използвайте най-ниската температура!

Начин 2

Завийте го плътно патрон и изчакайте в продължение на 3-4 дни.

Начин 3

Загрейте го парна ютия на задната страна на продукта, и тогава той отново ще се превърне в гладка.Моля, погладьте задната повърхност на парна ютия.(Забележка: водоустойчива IP65).

ЗА РАЗЛИКАТА В ЦВЯТ

Тъй като цветовия режим на дисплея и на принтера коренно различни, разликата в цвета е неизбежна, но ние много добре следим тази грешка и не повлияем на ефект фотография.Ако имате объркване по този въпрос, моля, свържете се с нас, за да получите референтен снимка.

Етикети: xs задната част на защитното фолио

Произход CN(Origin)
Стил Етап
Тип Боядисване със спрей
размер According to option(width x height)
Адаптивни ДА
търговска марка Йил
Пакет ДА
Материал Винил
номер на модела NBK24138
Взривяване на Тъкани от Химически Влакна Не изчезва
Моля, Обърнете Внимание Темата съдържа само фон(БЕЗ ЛЕПИЛО).

Напишете отзив

Yeele Photocall Есенен Пейзаж на Фона Кленов Купа Сено на Фона на фотография За Фотография Baby Birthday Studio Снимайте Фотографска

Yeele Photocall Есенен Пейзаж на Фона Кленов Купа Сено на Фона на фотография За Фотография Baby Birthday Studio Снимайте Фотографска

YEELE -Ние сме професионален в производството на продукти предпоставки за снимки, с перфектен екип, проекти, продукти, продажби и след-продажби, предназначена за снабубежать

Свързани продукти