Водоустойчив Матрак, Протектор Воал от Плътен Цвят Ватиран Прахоустойчив Леко Сгъсти Чаршаф Покривка е Дебела Мека Подложка за Легло

Нов

16.18лв.

/ 19.99лв.

В наличност

Водоустойчив Матрак, Протектор Покривки Прахоустойчив Мек Сгущает Топла Листа Постилка XH8Z

Характеристики:

1. Приятелски към кожата дизайн тъкан.Приятна за кожата плат притежава силен влагопоглощением и тематика, която е здрава и трайна, и не се поддава на усадке и бръчки.

2. Водоустойчив дизайн, характерен.По-безопасни и по-здравословни.Тънка работа.Защитава матрака от влага

3. Трехслойная дизайн подобрява качеството на съня.Предната част на кърпи, изработена от приятна за кожата тъкан, а задната - от водоустойчив водоустойчива слоя TPU.Пълнител е направен от влакна за подобряване на качеството на съня.

4. Разработен С-образна фиксирана дъвка, която се определя на матрака.Направете повърхността легла гладка и чиста, за нея е лесно да се грижи

5. Повышающая дизайн.Лесно се плъзгат и да се преместят, може да спи така, като иска.Пере, да не се избелва, глади при ниска температура, да изсъхне, може да е редовна химическо чистене.

БЕЛЕЖКА:

1. Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитора и светлинния ефект.Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

Спецификация:

Материал: Полиестер, памук

Размер: 150x200cm(60* 78inch)/180x200cm(70* 78inch)/200x220cm(78*86inch) по избор

1 х Постилка за легло

Ние изпращаме продукти по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO).

Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

Ние ще ви изпратим пакет от Китай чрез въздушна поща.

Срокът на доставка зависи от превозвача за доставка, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето пратки можете да получите на 20 работни дни (4 седмици).См. по-долу информация за времето на доставка за събиране на количествени данни:

Ние приемаме заявки за връщане чрез електронна поща в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.

Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да се върне на него.

Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.

Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но вие трябва да платите допълнителни такси за доставка.

Етикети: хлопчатобумажный плосък лист, завивката на леглото водонепроницаемое, легло матрак, пейн листове, матрак за бебешка количка, mattress protector waterproof, листове refil, бамбуков матрак, Лист, с планк

Функция 6 Дебел ватиран мат
Функция 5 Мочезащитный и дишаща прахоустойчив калъф за матрак
Вид модел Твърд
Брой нишки 300TC
Възрастова група Възрастни
Feature4 Единично водоустойчив чаршаф покривки
Материал Полиестер / Памук, Полиестер Памук
номер на модела WXZ2353
Функция 8 Домашни текстилните продукти / спално бельо
Функция 2 водоустойчив, Прахоустойчив
Стил Кепър
Модел Бродирана
Клас Клас А
Функция 3 Удобен, Воздухопроницаемый
Функция 1 легло, Матрак
Тип Плосък Лист
Брой платове 30
размер 150x200/180x200/200x220cm
Тегло 1000g
Характеристика 7 Чаршаф
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Водоустойчив Матрак, Протектор Воал от Плътен Цвят Ватиран Прахоустойчив Леко Сгъсти Чаршаф Покривка е Дебела Мека Подложка за Легло

Водоустойчив Матрак, Протектор Воал от Плътен Цвят Ватиран Прахоустойчив Леко Сгъсти Чаршаф Покривка е Дебела Мека Подложка за Легло

Водоустойчив Матрак, Протектор Покривки Прахоустойчив Мек Сгущает Топла Листа Постилка XH8Z Характеристики: 1. Приятелски към кожата дизайн тъкан.Приятна за кожата

Свързани продукти