4 Цифрен Открит Високо Ниво На Сигурност Стенен Ключ За Сейф Код За Безопасно Заключване На Склад

Нов

26.84лв.

/ 38.35лв.

В наличност

Описание:

OOTDTY

100% чисто нов и високо качество

Характеристики:

Запирающийся кутия може да осигури надежден и сигурен достъп без ключ за семейството си, приятелите или гостите, които е необходимо да се влиза, когато в близост няма никой, с помощта на лесните за използване бутони.

Заключване на сейфа може да отвори авариен ключ, като само сте пропуснали да цифров пин-код.Дизайн за възстановяване на паролата ви гарантира, че продуктът няма да бъде лоста, когато вие изгубите пин-код комбинация.

Ключова скоростна представлява комбинация от 4 цифри, тя може да осигури около 10 000 комбинации на пароли, както и групата на парола може да бъде произволно променяна; Висока степен на сигурност, мощна функция е защита от кражба.

Лесен за инсталиране, просто поставете приложените винтове и пробиват към стена или друга твърда повърхност; след това можете да инсталирате любимия си номер като парола.

Спецификация:

Тип: Резервни Калъф За Ключове

Материал: Цинк сплав

Приложение: Къща, офис, фитнес зала, фабрика, управление на опазването на ключове

Характеристики: Кутия за съхранение на ключове с парола, без удар, отвътре и отвън, водоустойчив, сигурен, лесен достъп, аксесоари за домашно разкрасяване

Размер: app.13x15x9.5cm/5.12x5.91x3.74in

Цвят: Черен, сребрист (по избор)

Количество: 1 Комплект

Забележка:

1.Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

2.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва:

1 Бр x Кутия за ключове

1 Бр x Ключ

Етикети: сейф, цифров преносим сейф, книгата сейф с ключ, сейф за ценности, сейф кутии, мини сейф, заключване, сигурен ключов заключване, ключът на кутията, скоростна трезора

Документ CE
номер на модела M3GD9FF600394-BK
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

4 Цифрен Открит Високо Ниво На Сигурност Стенен Ключ За Сейф Код За Безопасно Заключване На Склад

4 Цифрен Открит Високо Ниво На Сигурност Стенен Ключ За Сейф Код За Безопасно Заключване На Склад

Описание: OOTDTY 100% чисто нов и високо качество Характеристики: Запирающийся кутия може да осигури надежден и сигурен достъп без ключ за семейството си, приятелите

Свързани продукти