4шт Сладолед Ice Pops Мухъл Силикон Тава За Лед Ice Lolly Мухъл Силиконова Кутия Хранителни Добавки Fruit Разклати Мухъл Аксесоари D0

Нов

1.32лв.

/ 2.74лв.

В наличност

Описание:

Продуктът е изработен от висококачествен силикон и полипропилен, така че той е напълно безопасен за производство на кубчета лед, е трайна, екологично чист и нетоксичен.Добра херметичност и предотвратяване на течове.Повече от просто кубче лед, той може да се използва за други течности като сок, мляко и др.

Висококачествен дизайн, горната и долната част на капака са свързани с четири изкривени, които могат да бъдат свободно разделени и са свързани.Отгоре има силиконова оборудване запечатване на капака, което осигурява добра пропускливост и предотвратява теч на вода. 4 бр ледени топки мухъл може да отговарят на вашите различни нужди.

Можете да го използвате за приготвяне на коктейли, ликьори, уиски, студен чай, кафе напитки с лед и сокове, а също така е идеален за сладолед, замразени сосове, детски храни и т.н. За деца на формата можете да се напълните с плодове, лед или с вкусни топки сладолед от плодов сок, спритцерами или да направите различни мляко.Перфектен за партита, вечери и домашни развлечения.

Повърхността на ледената покривка на топчета от по-малко в сравнение с конвенционалните кубчета лед по-малък размер на топчето е с по-дълъг срок на експлоатация, забавяне на топене и не разрежда питието си твърде бързо.Тя ще пази питието си на хладно, като същевременно се поддържа най-чист вкус.

Лесен за използване и почистване.Лесно се изпълва, е толкова лесно да се премахват от форми благодарение незалепващо свойства.Дайте му малко се размрази.

Нашата кръгла форма за кубчета лед носи удоволствие на всяко парти край басейна, парти в градината, парти след залез слънце, винарската изба и на всяко друго събитие.

Характеристика:

100% чисто Нов и високо качество

Материал: Полипропилен + Силикон

Цвят: Червен, Небето-Синьо, Черно, Зелено

Размер: 6 x 6,5 см / 2,4 x 2,56 инча

Диаметър на ледените топки: 4,5 ~ 5 см / 1,77 ~ 1,96 инча

Форма: Сферична

Количество: 4 бр.

Изработен е от висококачествен силикон и полипропилен, трайна, екологично чист и нетоксичен.Добра херметичност, липса на течове при замерзании.Прави перфектни прибл. 5 см ултра-бавно топене хокей на лед, идеален за уиски, лепенката, бърбън, коктейли и още много други.

Използвайте замразено кисело мляко, за да направите топки или плодове в телца, да му напитка е много специален аромат.Перфектен за партита, вечери и домашни развлечения.

Форма за ледени топки е много лесен за използване.Просто плесните вода в отвора на формата.След това поставете в хладилника, докато водата се превърне в лед.

Тава за кубчета лед лесно се отвори, извади ледена топка идеална форма.Хигиенично сигурно, няма мирис, много лесен за почистване.

Използвайте ги, за да си коктейли, различни сладолед, кафе с лед, мента вода, черен чай или лимонада по-ледяными.Гъвкави и издръжливи ледени топки са идеални за живота си.Опитайте това с приятелите и семейството си.

Етикети: инструмент за настройки yz450f

бутилка за вода кухненски принадлежности
Тип инструменти на Сладолед Производителите на сладолед
Характеристика Опазване на околната среда
Произход CN(Origin)
Чаши нож
Инструменти за Торта Knife Sharpener
КУХНЯ нож
Документ CIQ
Материал Пластмаса
Пластмасов Вид PC
номер на модела Форма за кабина с лед
Форма за печене За кухни

Напишете отзив

4шт Сладолед Ice Pops Мухъл Силикон Тава За Лед Ice Lolly Мухъл Силиконова Кутия Хранителни Добавки Fruit Разклати Мухъл Аксесоари D0

4шт Сладолед Ice Pops Мухъл Силикон Тава За Лед Ice Lolly Мухъл Силиконова Кутия Хранителни Добавки Fruit Разклати Мухъл Аксесоари D0

Описание: Продуктът е изработен от висококачествен силикон и полипропилен, така че той е напълно безопасен за производство на кубчета лед, е трайна, екологично чист и

Свързани продукти