1 Бр Куб Топката Детска Образователна Играчка Непоседа Цвят На Случаен Decompression Магическа Боб Антистрес

Нов

1.79лв.

/ 2.49лв.

В наличност

цветът е случаен

Условия На Доставка

Стандартно обслужване отнема около 18-25 работни дни.Моля, обърнете внимание, че тази услуга НЕ се проследява.

Експресна услуга отнема около 10-15 работни дни.Той се следи на сайта на пощенски клон на страната или (уеб сайт Китай EMS).

Време за доставка в празничния сезон (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обичайното.Моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне.Ако имате някакви въпроси при плащане, можете да се свържете с онлайн услуга за поддръжка на клиенти Energybg.eu.

1 .Поръчките се обработват в рамките на 24-48 часа, след проверка на

2 .Нашите продукти са приети в природата, за да покаже на външния вид на продукта.Въпреки това, поради различните екрани на дисплея са различни ефекти, така че,моля, разпространени в природата, изображението е само за справка

Срок за връщане

В случай, ако получите дефектна стока, клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов.

В случай, ако сте получили грешен продукт, стока трябва да бъде върната в първоначалния и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка.

Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения.Моля, прочетете всичко на описанието, дадено като ръководство, преди да направите залог.В това време, като на всяка стъпка бе направена, за да се уверите, че ние пращаме правилния продукт, ще бъде случаят, когато получавате на стоки, които се различават от описанието.В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.Вашето удовлетворение е много важно за нас и ние ценим вашият бизнес.

Отзиви

1.Вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес,така че, моля, оставете отзив 5 звезди,ако сте доволни от нашите продукти, много ви благодаря.

2.Не оставяйте отрицателна обратна връзка,без да се обръща към нас за помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас на първо място, ако имате някакви проблеми.Обратна връзка-това е нашият живот,преди да остава неутрален или отрицателен отзив,моля,свържете се с нас,за да получите най-доброто решение, ще отговорим на всички съобщения колкото се може по-бързо, благодарим предварително за търпението.

3. Вие давате на продавача истинската, добра обратна връзка също е много важна за вас.Защото продавачът ще се основава на вашите записи на стойност, за да се определи, дали вие сте добър купувач.

Етикети: кубинското колие с пеперуда, шавам, антистрес, това е поп, непоседа играчки за възрастни куб, антистрес ръка, дръжка за детски играчки, 6 трета страна кубче неспокойни, кубче неспокойни, голям непоседа куб

Документ Няма
Произход CN(Origin)
Материал Пластмаса
търговска марка FancyQbue
Препоръчителна Възраст 4-6y, 7-12y, 12+y

Напишете отзив

1 Бр Куб Топката Детска Образователна Играчка Непоседа Цвят На Случаен Decompression Магическа Боб Антистрес

1 Бр Куб Топката Детска Образователна Играчка Непоседа Цвят На Случаен Decompression Магическа Боб Антистрес

цветът е случаен Условия На Доставка Стандартно обслужване отнема около 18-25 работни дни.Моля, обърнете внимание, че тази услуга НЕ се проследява. Експресна услуга

Свързани продукти