Жена едно Парче бански Flouching Vintage Patchwork Monokini 2021 най-Новият Бански Мек Дълбок V Летен Плажен Боди

Нов

25.86лв.

/ 49.71лв.

В наличност

описание на продукта:

100% чисто Нов и високо качество

* Материал : 82%найлон+18%ликра

* Размер :s, M,L,xl

*Нашата Функция На Бански Костюм :

1. Висококачествен и гъвкав материал, водоустойчив плат

2. Отлична дехидратация

3. Изящна изработка изработка

4.Удобен, мек и траен в чорап

* Оферта за пране : ръчно пране с вода под 30С, чакай да изсъхне, без белина, без ютия.

Условия на плащане( VISA, MasterCard, Набирателни са приемливи за нас)

*Парите са надеждни депонируются в профила си, ако използвате за плащане на условно отлагане на пари ще бъдат отпуснати за нас само след като потвърждение на доставката.

Условия за доставка(EMS, DHL,UPS, FEDEX,TNT,China Post,E-packet) *Ние добре ще изпратим подробности след 1-4 работни дни след потвърждаване на плащането. *Предлагаме безплатна доставка за Въздушна поща Стълб Кит и Epacket. *Ние не носим отговорност за забавяне, причинено от митнически данъци и други митнически такси.

Връщане на стока и пари

*Не сте доволни от покупката си или размерът не е подходящ, моля, свържете се с нас бързо, и ние можем свободно да обменят един към вас, но купувачът носи отговорност за възстановяване на разходите за доставка.

*Получаване на дефектен артикул, моля, направете снимка на обект, в което място има дефект и изпратете ни, ние проверяваме, дали това е проблем на качеството, а след това ние ще ви изпратим друг обект безплатно, ако той има проблем с качеството.

Моля, свържете се с нас по електронната поща или на търговския мениджър, ако имате някакви въпроси, ние ще се опитаме да ги решим в рамките на 24 часа.

Обратна връзка *Ние гарантираме положителна обратна връзка след получаване на плащането, ние се надяваме, че вие ще направите същото за нас.Ние искаме да разберете, че ние ценим всеки клиент. *Ако сте доволни от нашите продукти, моля, моля, пишете ни на положителна оценка ( 5 звезди, моля)

*Ако имате някакви проблеми с нашите стока или услуга , моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние бихме искали да направим всичко възможно, за да разреши всеки спор.Голямо благодаря.

Често задавани въпроси Q1: Какъв размер трябва да избирам ?A: трябва да знаете своя размер, бюст cup .underbust.waist и на бедрената кост .След това внимателно погледнете в таблицата размери ,това е за сведение.Q2:Как мога да разбера своята чаша бюст ?A: Upbust –Underbust=Cup size Cup A=10CM CupB=12.5 CM CuPc=15CM CupD=17.5 CM CupE=20CM Q3:Защо някой каза ,че тя е по-скоро някой каза ,че тя малък от обратна връзка ?A:Различните хора имат различна форма на тялото ,дори ако две жени и двете Купата на E ,но те имат различни чувства относно размера, ние всички знаем, че те са едно и също нещо бикини в собствения си стил.Q4:Когато вие изпратите пратката ?А: Ние ще изпратим му в рамките на 1-7 работни дни, след като вашето плащане е тествал.И обикновено можете да го следите чрез 5-10 дни.Q5: Аз анулиране на поръчката ,поради която аз все още не са получили възстановяване ?И:След като поръчката отменен ,той приема около 3-7 работни дни за Алиэкспресс за да се справят с връщане.Q6:Мога ли да изберете различна горната част и лекари размер ?A: Малко продукти, поддържат, повечето продукти, които не могат да подкрепи, моля свържете се с нас.

Етикети: xs 30 авиация

подход за продажба директна продажба с фабрика(гаранция за качество)
Тип елемент Едно Нещо
с мек бюстгальтером ДА
Произход CN(Origin)
търговска марка Эланрри
Форма Подходящ точно по размер
Вид на помощта без метална опора
Спортен Тип Плуване
Пол Жени
Стил На Елемента One Piece Swimwear
Материал 82% найлон+18%ликра
Вид модел Мозайка
година на издаване 2021
номер на модела 1167
Is-customized ДА
Цвят Стил Естествен Цвят

Напишете отзив

Жена едно Парче бански Flouching Vintage Patchwork Monokini 2021 най-Новият Бански Мек Дълбок V Летен Плажен Боди

Жена едно Парче бански Flouching Vintage Patchwork Monokini 2021 най-Новият Бански Мек Дълбок V Летен Плажен Боди

описание на продукта: 100% чисто Нов и високо качество * Материал : 82%найлон+18%ликра * Размер :s, M,L,xl *Нашата Функция На Бански Костюм : 1. Висококачествен и гъвкав

Свързани продукти