Новата Поставка За Лаптоп С Двоен Охлаждащ Вентилатор, Алуминиев Сгъваем Общ Скоба За Вашия Десктоп На Преносим Притежател На Macbook Air

Нов

54.37лв.

/ 98.86лв.

В наличност

Описание:

1. Преносими и сгъваеми

2. Двухскоростная регулиране на височината

3. Разсейване на топлината кух отдолу

4. Нескользящий силикон

Цвят: Сребристо/Сив

Размер: 250x230x50mm

Костюм: За 11 - 17,3-инчов лаптоп и таблет

Функция: Сгъване лаптоп повишаване на скоба и кух дъното дизайн

Технически характеристики:

【Двойни ефективни фенове】на Вентилатора за охлаждане на лаптопа с две ефективни вентилатори, най-добър ефект на охлаждане.

【Ултра здрав и защитен】:Стойка за лаптоп е изработен от отлично алуминиева сплав, достатъчно здрав, за да се настанят на 22 паунда (10 kg), без да се притеснявате за това, че той изобщо е жив.Голям подвижен силикон са предотвратява приплъзване или надраскване на повърхността на лаптопа, прави вашият компютър по-устойчив на масата.

【Свободно регулируема】: Поставка за лаптоп с регулируема височина от 30 мм до 365 мм, което позволява да се вдигне или спусне ъгъл на наклон на стойка в зависимост от вашите нужди.Когато той поддържа вашия компютър високо повдигнат, ще можете да организирате офис продукти, като например клавиатура, мишка и лаптоп, на допълнително пространство (под тази стойка), да запази масата си чисти!

【Ергономичен дизайн】: Конструкция Z-тип ви помага за регулиране на идеалната височина за набор на текст, гледане и удобно за сядане.Регулиране на височина до нивото на очите си на префект, е много полезно за подобряване на стойката, облекчаване на скованост и напрежение на гърба/шията.Стабилна поставка за компютър по време на работа!

【Дръжте лаптопа хладно】: С дупка в горната част поставка за компютър, той увеличава притока на въздух и осигурява добра вентилация, за да се предотврати прегряване на вашия лаптоп и да направи по-малко шум на вентилатор.Нека ви да работи по-ефективно с помощта на добре работещи компютри!

【Широка съвместимост】:Тази регулируема поставка за лаптоп подходящ за всички таблети и лаптопи от 10 до 17.3-инчов, като MacBook Pro, Mac Air, Google Pixelbook, Dell, HP, ASUS, Acer Chromebook, Microsoft Surface и други.Тя може да се използва в офиса, библиотеката, кухнята, за съхранение на преносими компютри, таблети, проектори, меню, книги, списания и т.н.

Комплектът включва:

1*Притежателя

1*кабел за зареждане

Етикети: горловина фен, лицето фен, 13 macbook pro, macbook air, Dual fan, готин мат, подкрепа за лаптоп, поставка за macbook, macbook pro, скоба за лаптоп

Произход CN(Origin)
Материал Метални
Пакет ДА

Напишете отзив

Новата Поставка За Лаптоп С Двоен Охлаждащ Вентилатор, Алуминиев Сгъваем Общ Скоба За Вашия Десктоп На Преносим Притежател На Macbook Air

Новата Поставка За Лаптоп С Двоен Охлаждащ Вентилатор, Алуминиев Сгъваем Общ Скоба За Вашия Десктоп На Преносим Притежател На Macbook Air

Описание: 1. Преносими и сгъваеми 2. Двухскоростная регулиране на височината 3. Разсейване на топлината кух отдолу 4. Нескользящий силикон Цвят: Сребристо/Сив Размер:

Свързани продукти