Заключване На Градския Разтегателен Мебелен Комплект Гледка Към Улицата Орнаменти Строителни Блокове Забавни Играчки Детски Подаръчни Аксесоари Градска Играчка Модел

Нов

4.84лв.

/ 7.11лв.

В наличност

Скъпи приятели,благодаря ви, че дойдохте.

Ние сме ангажирани в строителните компютрите.Те са съвместими за самоблокирующихся частици тухли.Както се вижда от заглавието, "линия" означава, че нашите тухли частици са съвместими с самоблокирующимися тухли.

Ако ви харесва този артикул,моля, добавете я във вашия " списък с желания ".

Ако ви харесва нашия магазин,моля, добавете я във вашия " списък за пазаруване ".

Характеристики И Спецификация

1. Материал:Еко-содружественная пластмаса ABS,изглежда добре и е с добро качество.

2. Липсата на първоначално кутии ,в загерметизированном чанта( играчки и инструкции се изпращат заедно).

3. Ползи:да се забавляват с децата и подобряване на тяхната развитието на мозъка и така нататък.

запознайте се с колекция dream fan for adults от киното или телевизията.

4. Предимство:можете да ни кажете какво искате,дайте ми снимка и идентификационен номер.У нас има голям брой продукти на склад.И ние можем да получите всякакви стоки, които искате.

Jurassic Динозавър Kid & Babies Model Action Figures Jurassic Динозавър Park Simulation Toy Triceratops Toys & Hobbies Animal Kit

Плащане

Когато купувате стоки у нас,парите се съхраняват Али,когато се потвърди получаването на парите ще бъдат освободени нас.

Понякога това ще има забавяне поради вашия начин на плащане,така че,ако парите все още не е на печалба, ще има забавяне, за да изпратите вашия парцел, за да се избегнат ненужни загуби.

Доставка и предаване на

1. Вашата поръчка, като цяло, ще бъде изпратено в рамките на 2-5 работни дни, след като вашето плащане бъде почистена (с изключение на нашите почивни и празнични дни).Ако той се срещна с нашите нова година,моля, любезно удължава времето за доставка.

2. Моля, потвърдете, че вашият адрес и номер на телефон са правилни .И да ни кажете пълното си име (в някои пощенски станции с тях много строго.И в някои страни, като Русия, има регулиране) .Ние не носим отговорност за резултатите от неправилен адрес.

3. За някои начини на доставка , като DHL,понякога ние изпращаме пратката, но ние трябва да чакаме стаи превод.Така че, моля, не се притеснявайте за това.Ние просто чакаме, докато номер на превода е пълна.

4. За Energybg.eu Стандартна доставка , като цяло,е бързо.Но вие трябва да паркирате десен телефонен номер или адрес на електронна поща.Ако те не могат да се свържат с вас,това може да повлияе на доставка.Или можете да се тревожи за съобщенията, които изпращам ви в Energybg.eu.

5. Обикновено пратката ще бъде доставено в най-близко до вас пощенски клон.Вие сте отговорни за това, да отида до пощата и да го проверите.

6. Обикновено,вие можете да се свържете с нас, за да ни информирате за данъчно регулиране във вашата страна.Но ако пратката да забавят митническо.Вие носите отговорност за помощ в митническата обзавеждане и плащане на данъци.

7. Някои страни имат строги митнически разпоредби,клиентът ще позволи на всички митнически такси или други такси за обработка на товари,особено за клиенти в Канада.

Етикети: предмет lego city, антистрес, антистрес играчка, светодиоди lego city, играчка bebe, създател на lego, блок, свят на динозаврите, жените от lego, lego city wood

Тип Блокове
Предупреждение Locking City Educational Toys Child ' s Gift Accessories City Toy Model
Препоръчителна Възраст 7-12м, 13-24м
Произход CN(Origin)
търговска марка ЛЕКМОК
Форма На Пластмасов Блок Самоблокирующиеся тухли
Размер на блока Малък блок (Съвместим с Лего)
Пластмасов Вид КОРЕМНА ПРЕСА
Материал Пластмаса
номер на модела Locking City Sofa Furniture Set Street View Decoration Building Blocks

Напишете отзив

Заключване На Градския Разтегателен Мебелен Комплект Гледка Към Улицата Орнаменти Строителни Блокове Забавни Играчки Детски Подаръчни Аксесоари Градска Играчка Модел

Заключване На Градския Разтегателен Мебелен Комплект Гледка Към Улицата Орнаменти Строителни Блокове Забавни Играчки Детски Подаръчни Аксесоари Градска Играчка Модел

Скъпи приятели,благодаря ви, че дойдохте. Ние сме ангажирани в строителните компютрите.Те са съвместими за самоблокирующихся частици тухли.Както се вижда от заглавието,

Свързани продукти