24 бр. "Дисни" Мечо Пух Празнични Аксесоари Комплект Чинии, Чаши, Комплект, подходящ за Деца на Рожден Ден на Baby Shower Favor Party Supplies

Нов

11.28лв.

/ 19.12лв.

В наличност

Добре дошли в моя магазин

Съвети:

1.Тази стока е локализиран в Китай , моля, поръчайте си най-малко два месеца преди планираната дата на партита.

2.Обикновен малък пакет China post не може да бъде отслежен, ако искате да следите своята стока, моля изберете начин за доставка на препоръчана въздушна поща China post.

3.Вносни мита, данъци и такси не са включени, там таксите са отговорност на купувача.

Цялата ни посуда е преминаването на теста "FDA", моля, бъдете сигурни в употреба!!!Какво получавате: 1. Табела 7-инчов 12шт 2. Чаша от 250 мл 12шт Опаковка : 24шт общ начин на плащане

Ние приемаме само Условно депозиране с кредитна карта,Western Union.

Моля, платете в рамките на 7 дни от датата на поръчка.

Условия на доставка

Стандартна услуга-въздушна поща на Китай или стандартна доставка Energybg.eu.

Ние изпращаме стока от понеделник до събота, с изключение на официалните празници.Моля, изпратете ни електронно писмо, ПРЕДИ да плати, ако искате да промените адреса за доставка.

Стандартно обслужване отнема около 18-25 работни дни.Моля, обърнете внимание, че тази услуга НЕ се проследява.

Време за доставка в празничния сезон (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обичайното.Моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне.

Срок за връщане

В случай, ако получите дефектна стока, клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов.

В случай, ако сте получили грешен продукт, стока трябва да бъде върната в първоначалния и неизползвано състояние, както и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка.

Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения.Моля, прочетете всичко на описанието, дадено като ръководство, преди да направите залог.В това време, като на всяка стъпка бе направена, за да се уверите, че ние пращаме правилния продукт, ще бъде случаят, когато получавате на стоки, които се различават от описанието.В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.Вашето удовлетворение е много важно за нас и ние ценим вашият бизнес.

За нас

Ние ценим всеки отделен клиент, както и на едро купувача.Нашият склад се намира в Yiwu, най-малко на продукта на пазара в Китай.Ние предлагаме на нашите клиенти една невероятна икономия в сравнение с цените, предлагани от традиционните търговци на дребно на сходни или идентични стоки.Ние предоставяме услуги на английски, испански и китайски езици.

Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след покупката; ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.

Етикети: рожден ден русалки, детски комплект bebe reborn baby kit, 40 години от рождението на, хартиена чиния, "Дисни", парти пух, атака на titanium корицата на huawei, комплект парен душ kohler, рожден ден на "дисни", вратовръзка мечо

Вид търговия на едро Да(>50 бр.)
Тип набиране ДА
номер на модела 2588
Вид Съдове За Еднократна Употреба Комплекти За Еднократна Употреба
Материал Книга от телешка кожа
Произход CN(Origin)
Модел Мультяшное животно
Случай Рожден ден, Ден за защита на децата, Сватба, нова година
търговска марка "Дисни"

Напишете отзив

24 бр.

24 бр. "Дисни" Мечо Пух Празнични Аксесоари Комплект Чинии, Чаши, Комплект, подходящ за Деца на Рожден Ден на Baby Shower Favor Party Supplies

Добре дошли в моя магазин Съвети: 1.Тази стока е локализиран в Китай , моля, поръчайте си най-малко два месеца преди планираната дата на партита. 2.Обикновен малък

Свързани продукти