Real Carbon fiber AG style front bumper lip front end общото престилки сплитери предна броня за BMW серия 1 F20

Нов

117.61лв.

В наличност

1. Ние ще се опитаме да намали декларация за стойността на фактурите, за да се избегне вашия данък.Ние таксуваме САМО цената И разходите за доставка, Нашата цената не включва данъци, ДДС или други скрити такси.Ние не носим отговорност за таксата c ustoms, това е задължение на купувача, ако местните митнически или поща иска митнически данък.Моля, не купувайте, ако нямате нищо против, благодаря. 2. Ако имате въпроси за митническо облагане, моля, свържете се с местната митница, преди да направите залог.Моля, не правете поръчка, ако не може да приеме това. 3. Ако продуктът е бил върнат от митническите проблеми, ние можем да си върне само част от СТОКИТЕ, така че, моля, непрекъснато проследявайте ви парцел, след като получите митнически въпрос.моля, свържете се с тях навреме, за да се избегне отнемането, или можем да си върне стоките само след неговото връщане.

Сега въглеродни влакна AG стил устна на предната броня на предния край на брадичката престилки предна броня сплиттеры за BMW 1 series F20

ВНИМАНИЕ!!!

Този сплитер може да се побере на 1-series F20 нормален броня 2012-2015year

Моля, проверете своята предна броня преди да поръчате!

Ако не сте сигурни, моля, оставете ни съобщение и изпратете ни снимки, за да потвърдите!

Инсталация

Крепежни винтове са лесни за инсталиране, стъклен лепило е полезен.

--Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти преди или след спечелване на търга, моля не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти, като кликнете на бутона "задайте въпрос" в раздел "Информация за доставчика" в горния десен ъгъл.

--Офисът ни работи от понеделник до петък.Ние закрываемся в събота и неделя и на всички големи празници.

--Вашата електронна поща гарантирано ще бъде изпратена в рамките на 24 часа, както и електронна поща, изпратена ни в почивните и празничните дни, ще бъдат изпратени на следващия работен ден.

- Моля, имайте предвид, че всички имейли ще бъдат изпращани на този адрес на електронна поща, който имате в ebay.Ние ви препоръчваме да проверите как вашата пощенска кутия, така и кутия от нежелана поща, съобщенията се считат за спам.

--Ако имате някакви проблеми с покупката си,изпращане,връщане/обмяна или други,моля,пишете ни на електронна поща и да ни реши проблема, преди да ни остави отрицателен коментар.Нашата услуга за поддръжка на клиенти е тук, за да се уверите, че сте доволни от нашите услуги.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

Етикети: bmw f40, волан bmw m, броня на bmw серия 1 m, спойлер за bmw f20, bmw дърва, спойлер за bmw m135i, спойлер за bmw f07, спойлер за bmw m235i, предната устна bmw f20, заден дифузьор bmw f22

Името на модела AG-BMF20008
Стил Агенуин
Височина На Продукта 20cm
Тип на бизнеса Заводска директен
специални характеристики Подобрете характеристики на автомобила
Фитнес тестван и е
Модел автомобил За BMW 1 series F20
Проектиране и производство на специални продукти според нуждите на клиента
Дължина На Продукта 40cm
Материал Въглеродни Влакна
Пакет Форма
Вид на материала Сега Въглеродни Влакна
Произход CN(Origin)
Тегло на продукта 1kg
Модел година 2012-2014
Състояние чисто нов
Широчина на продукта 20cm
Подходящ за автомобил За BMW 1 series F20 номальный броня
Тип елемент Брони
Сертифициране На Входящи Тестове ISO9001
Цвят Черен
Качество UV-Защита

Напишете отзив

Real Carbon fiber AG style front bumper lip front end общото престилки сплитери предна броня за BMW серия 1 F20

Real Carbon fiber AG style front bumper lip front end общото престилки сплитери предна броня за BMW серия 1 F20

1. Ние ще се опитаме да намали декларация за стойността на фактурите, за да се избегне вашия данък.Ние таксуваме САМО цената И разходите за доставка, Нашата цената не включва

Свързани продукти