4ШТ Дървообработващи Лепило Набор от Инструменти Тясна Четка Широка Четка Мек Силикон Острият Нож Лопата Плосък Стъргало Лепило Тава Лепене на Дърво

Нов

16.67лв.

/ 33.33лв.

В наличност

Характеристики:

Пълен комплект лепило 4ШТ-В комплекта са включени 2 силициеви четки с различен размер, тава за кремниевого лепило и универсален гребен за кремниевого лепило/Ракел, които ви предоставят всички необходими инструменти за лепене на дърводелци, на декоративно-приложното изкуство, аматьори и много други!

Лепило четки с различни размери-Тясна четка за лепило агент с глава 1/2 инча е идеален за нанасяне на лепило на тесни ивици и улеснява работата с малки парчета.Широката глава на четка с размери 1 инч е идеална за нанасяне на дървен лепило на по-дебели заготовки, се нанася лепило плавно и равномерно.

Удобна конструкция силиконов тава - Силиконово лепило тава е най-добрият държач/с дозатор за вашия лепило по време на работа.Просто изсипете лепило в тава и да се потопите гребен или четка за лепило, за да извърши бърза работа по склеиванию.Когато сте готови, нанесете лепило върху вашия проект, вие можете да изсипете остатъка лепило обратно в бутилката с лепило, с помощта на задълбочаване на тавата за лепило.

Универсално лепило агент гребен-Удобна силиконова гребен/ракел е идеална за нанасяне на лепило върху големи площи от повърхности, като например, когато трябва да бъдат ламинирани две парчета дърво заедно.Гребен-добри оставя лепкав канали за по-добро покритие и сцепление.Скребковая страна на чудесно за нанасяне гладка фина лепило повърхност.

Лесна за почистване-Можете да подарите на деревянному клею или бяло образование клею да изсъхне през нощта, и лепило веднага беля, откриването на новата клеевую четка, четка/скуиджи или тава!Или можете да изчистите набор от инструменти от силициев brsh, като се използват вода wam директно.

Спецификация:

Име на продукта: Комплект лепило силикон

Цвят: Червен + Черно

Материал: Силиконова гума

Силикон Лепило Размер Тава: 138*90*20 мм

Размер гребен силиций: 94*70*8 мм

Силиций четки Размер на главата: 12*12 мм, 15*28 мм

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * Силикон Лепило Тава

1 * Един Силициев Гребен

2 * Силициеви Четки

Доставка:

1.Ние гарантираме превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.Ние ще изпратим стълб, Кит,HKpost EMS,DHL,Fedex,по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем.

4.Ние не носим отговорност за забавянията,причинени от митническите, вносни мита,данъци или други митнически такси.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.АКО покупката не отговаря на суровините качество, не отговаря на предназначение или не отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

Етикети: четка за боя, бормашина дървена четка, четка за tamiya, градинска лопата, щеточная тел, fabric glue brush, мини-лопата, стъргалка, за боя, един силициев лепило висока температура, котешка скребковая дъска

Функция Друго
номер на модела Силиконова четка
Произход CN(Origin)
търговска марка метерк
Тип четка за рисуване

Напишете отзив

4ШТ Дървообработващи Лепило Набор от Инструменти Тясна Четка Широка Четка Мек Силикон Острият Нож Лопата Плосък Стъргало Лепило Тава Лепене на Дърво

4ШТ Дървообработващи Лепило Набор от Инструменти Тясна Четка Широка Четка Мек Силикон Острият Нож Лопата Плосък Стъргало Лепило Тава Лепене на Дърво

Характеристики: Пълен комплект лепило 4ШТ-В комплекта са включени 2 силициеви четки с различен размер, тава за кремниевого лепило и универсален гребен за кремниевого лепило/Ракел,

Свързани продукти