Ъглов Диван Калъфи За Хола Еластична Ликра Седалките Разтегателен Калъф Участък Разтегателен Кърпа L Форма Трябва Да Си Купя 2 Бр.

Нов

8.84лв.

/ 16.68лв.

В наличност

детайли на продукта Пакетът включва:1бр разтегателен калъф Продукт е само дивана калъф, без да се включва калъф за възглавница.(Цена на единица продукци само за капак диван комплекти 1бр,не включва покриване на валяк или други аксесоари,ако искате да покритие валяк,тогава трябва да се направи поръчка за отделно.) Размерът включва: моля измерете вашия диван, включете подлакътници, след това изберете размер.Ако не измервате подлакътници,това калъф на дивана ще бъде по-малко от дивана. · 1-местен, с дължина на дивана трябва да бъде в рамките на 90-140 см · 2-местен, с дължина на дивана трябва да бъде в рамките на 145-185 см. · 3-местен, с дължина на дивана трябва да бъде 190-230 см. · 4-местен, с дължина на дивана трябва да бъде 235-300 см За вида L или ъглов или секционна дивана, който комбинируется с 2 части по отделно, трябва да поръчате 2 елемента своята практика за него.Размерът на покрива, ще зависи от дължината на линиите АА, ББ и ВВ.Например: Ако AA=200 см, BB=160 см, тогава трябва да отидете за 1 бр. калъфче за трехместного дивана и 1 бр. калъф за двуместен диван.Нашата делото диван комплекти применимая до софе която разликата между място с облегалка и на подлакътник.(Моля, уверете се, че вашият диван има дълбок процеп за приплъзване порест каучук греди, преди да купите.Нашият калъф за дивана не е подходящ за мека мебел от неглубоким празнина.) Използва: Този основен калъф предпазва и защитава вашите мебели от петна, износване и унищожаване, да се предотврати нейното унищожаване.Той е идеален за домове с домашни животни или за тези, които търсят икономично решение за защита на вашите мебели.Вие дори можете да закупите различни цветове и украса на разтегателен диван в съответствие със сезона и настроението.Забележки: 1,бутон размер: 2 бр. Калъфка за възглавница,Означава 2 бр. калъф за възглавница, а не на калъф за дивана. 2,Ръчно грешка при измерване 1-3 приемливо,различните страни имат различни размери, моля, проверете това, преди да закупят. 3, поради проблеми на транспортиране на големи разстояния,продуктът ще бъде малко да се оформи,той може да бъде не по плосък ,като образ, но дозата не се отразява на качеството и използването на продукта. 4, Тъй като разликата между различните монитори,изображението може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че моделът ще бъде същото, както е показано на снимките. 5、 Което не можете да изберете от бутоните за цветове,моля да се свържем ние.Предупреждения: · Избягвайте използването на белина и за измиване на седалките · Измийте го, заедно с дрехи и дрехи с подобен цвят.

Етикети: защитен диван, участък универсален калъф за дивана, калъф за диван, калъф на дивана, комплект калъфи диван, калъф на дивана водоустойчив, 3 местен еластичен калъф за дивана, участък бежово калъф за дивана, Диванное Кърпа, Калъф за диван

Материал 100% Polyester
Сезон Пролет и лято
Производство Калъф за диван
Произход CN(Origin)
Вид на функцията Всички Прикритие
Стил Твърд
Технологичен процес Основни модели
Приложимо диван Секционни Диван
размер 1/2/3/4seater
номер на модела SF1020
Стил Fabirc Обикновена
Изграждане На Fabirc 100TC

Напишете отзив

Ъглов Диван Калъфи За Хола Еластична Ликра Седалките Разтегателен Калъф Участък Разтегателен Кърпа L Форма Трябва Да Си Купя 2 Бр.

Ъглов Диван Калъфи За Хола Еластична Ликра Седалките Разтегателен Калъф Участък Разтегателен Кърпа L Форма Трябва Да Си Купя 2 Бр.

детайли на продукта Пакетът включва:1бр разтегателен калъф Продукт е само дивана калъф, без да се включва калъф за възглавница.(Цена на единица продукци само за капак диван

Свързани продукти