LIUHUO Фигурно пързаляне Рокля За жени, момичета Ледовое представа Ритмично трика Гимнастика Конкурс за Танц Червен Черен С Дълъг Ръкав

Нов

200.01лв.

/ 400.01лв.

В наличност

Благодаря ви за вниманието!

Имаме чисто и спретнато работилница и строг работния процес в най-Новия квартал на Китай.Основната дейност по фигурно пързаляне дрехи, художествена гимнастика, дрехи, танцово облекло и други видове спорт - художествено проектиране на облекло, производство и търговия на едро и дребно.Ние имаме професионален проектантски екип с богат опит и страст към изпълнението на костюми.Тези продукти са били продадени в страната и чужбина и печели широка похвала.

Плат от високо еластична текстура кадифе, прежда, ликра и други продукти, използването на елегантна шифоновой поли, еластична прежда, високо еластична тъкан, моющейся, на пот, на ярък цвят, изящна изработка на производство, ние по подразбиране в Близкия Изток пробиваме, нарязани на повърхността 8-12, за да ви помогне в арена танц Пина-Колада.

Изложба на продукти

Хроматичен:

1. Всички стоки, предоставени на снимки за професионален фотограф, внимателно се определят системата и цвят, доколкото това е възможно, и действителните корекции на продукта, физически.

2.Но поради светлината на лампата, отклонения на цвета на дисплея, личното разбиране на различните цветове, обект може да съществува някаква цветна снимка, с този проблем не се отнася към проблема за качеството на стоката, окончателният цвят с реалните стоки ще надделее.

РАЗМЕР

1. Дрехите ни приема " СМ " като блок.

2. Няма абсолютна зависимост между ръста, теглото и размера. Ръст 155 см може да се носи рокля същия размер с ръст от 168 см

3. Размера на гърдите е ключов фактор в избора на размер

4. Размер бюст на персонала-това е размерът след носенето на невидимия бельо.

5. За да се уверите, че получавате правото размер, моля, консултирайте се с нашата таблица размери в описанието, преди да купите.Ако не сте сигурни в размер, моля, изпратете ни вашите точни измервания на тялото (Увеличение/Бюст/Талия/ханш), така че ние може да ви даде някои предложения за това, как да изберете правилния размер.

Съвети: Таблица с размери само за справка с грешка на измерване 1-2 см, това е нормално, а не качеството на проблема, моля, нека ви?бъдете мили, разберете.

БЕЛЕЖКА:

Измерване, които ви предлагаме, се считат за измерения, близки до измервания на кожата.

Ако не разполагате с подходящ размер костюм, можете да ме информират своите размери гърдите, талията, бедрата и обиколка на тялото.Ние можем да шият, за да имате хубави дрехи.

Срок за доставка се определя в съответствие със стила на облекло, цялостния стил е около 7 дни, сложен стил-10-15 дни, с изключение на специален повод, моля, повярвайте, че нашият продукт струва ви очаквания.

Коментари:

1. Ние сме зависими от удовлетвореността на клиентите, за да се постигне успех.Затова си положителна оценка от 5 звезди е изключително важен за нас .Ако сте доволни от нашите продукти, моля, отделете време, за да ни оставят своя положителен отзив.

Етикети: шифоновое рокля лято, рокля за балните танци, стандартно бална рокля, стандарт дрехи, костюм за фигурата ски, продажба на рокли за по ски, бална рокля, рокли за по ски, фигурно пързаляне, хокей на скейт

Материал Ликра
Dance Type Бална зала
номер на модела LH549
Произход CN(Origin)
Пол Жени
търговска марка ЛЮХУО

Напишете отзив

LIUHUO Фигурно пързаляне Рокля За жени, момичета Ледовое представа Ритмично трика Гимнастика Конкурс за Танц Червен Черен С Дълъг Ръкав

LIUHUO Фигурно пързаляне Рокля За жени, момичета Ледовое представа Ритмично трика Гимнастика Конкурс за Танц Червен Черен С Дълъг Ръкав

Благодаря ви за вниманието! Имаме чисто и спретнато работилница и строг работния процес в най-Новия квартал на Китай.Основната дейност по фигурно пързаляне дрехи, художествена

Свързани продукти