Деца Цветни Облаци Ямочка Непоседа Push Bubble Допир Играчка Анти-стрес Релаксираща непоседа Аутизъм Играчки за възрастни, Деца дропшиппинг

Нов

1.53лв.

/ 1.92лв.

В наличност

Облак Деца Прост Ямочка Непоседа Ключодържател Push Bubble Допир Играчка Антистрес Релаксиращ Непоседа Аутизъм Играчки Стрес, Облекчаване на Специалните Нужди на Концентрацията на Образованието за възрастни за Деца

Характеристика:

1. Правилата на играта са прости и лесни за разбиране, децата, възрастните хора могат да играят, или много добро семейство родител-дете, интерактивни играчки на играта.

2. Малък размер, може да се свива и да се извади, без деформация, лесен за съхранение, лесно за носене.

3. Логика и разсъждения, на мозъка, на устната и умствена аритметика, на нечетните и четните числа, цялостно планиране и други способности за предотвратяване на дегенерация на мозъка.

4. Когато щракнете върху балон, балон ще издаде лек чук, след това да я обърнете, и започнете отново.

5. Изработен от екологично чисти материали и може да бъде безкрайно повторно използвани и промыт.

6. Ярки цветове и форми, натиснете бутона мехур има приятен звук (моля, обърнете внимание, че поради производствения процес има страна, за да кликнете на звука ще бъде по-малко), но също така, със сигурност, ще направи вашите деца да се чувстват удовлетворени.

7. Мултифункционална употреба, тъй като в качеството на играчки, така и като пъзел и идеален подарък за приятели.

8. Тази играчка мехур натиск голям тъчпад играчка, можете отново да се извива надолу отново и отново, попълнете нагоре.Повтаряне на едно действие, за да помогне на деца и възрастни в състояние на висок стрес или безпокойство, да се свали и да се освободи от стрес, тези играчки са идеални за офиси, къщи, църкви, библиотеки, гари, специални класове, физиотерапевтични и сензорни стаи и пътувания.

9. Можете да се насладите на веселие по всяко време и на всяко място: никакви аксесоари не е лесно да се загубят, компактен размер, здрав, можете да се насладите на каша самостоятелно или да покани приятелите си в бърза игра на мозъка, независимо от това, къде се намирате, вие можете да се насладите на веселие игри.

10. За да почистите, просто изплакнете мивката и го оставете да изсъхне на въздуха.

Спецификация:

Материал: Силикон

Размер: 19*11*1.5 см

Цвят: Tie-Dye

Стил: облак

Подходяща възраст: 3 години+

Тълпа: Деца, възрастни Хора, с натиска на тълпата

Правила на играта:

Всеки играч се редуват натисне произволен брой вана клавиши във всеки ред (забележка: ако нажато няколко вана комбинации, те трябва да бъдат свързани).

Врагът също може да натиснете пузырчатую клавиша, който не е бил натиснат в тази линия/други въздушни линии, и играчът, който кликне последната пузырчатую клавиш, ще бъде губещ.

Обърнете игра с дъното нагоре, за да започне веднага в следващия кръг.

Забележка:

1. Поради ръчно регулиране на цвета модели на дъгата неизбежно, че разпределението на цветове от различни партии е малко по-различно.

2. Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Етикети: игри плакат, антистрес, ван детска играчка, това е поп, антистрес играчка, легло детска играчка, непоседа играчки аутизъм терапия, сензорни играчки аутизъм ebay, панел touchpad, непоседа играчка

1 Играчки
2 антистрес
Произход CN(Origin)
6 непоседа играчки
4 fidget toys pack
Тема Спорт
номер на модела /
3 brinquedos
Предупреждение /
5 проста ямочка
Препоръчителна Възраст 7-12y, 12+y

Напишете отзив

Деца Цветни Облаци Ямочка Непоседа Push Bubble Допир Играчка Анти-стрес Релаксираща непоседа Аутизъм Играчки за възрастни, Деца дропшиппинг

Деца Цветни Облаци Ямочка Непоседа Push Bubble Допир Играчка Анти-стрес Релаксираща непоседа Аутизъм Играчки за възрастни, Деца дропшиппинг

Облак Деца Прост Ямочка Непоседа Ключодържател Push Bubble Допир Играчка Антистрес Релаксиращ Непоседа Аутизъм Играчки Стрес, Облекчаване на Специалните Нужди на Концентрацията

Свързани продукти