Железен Тиган Без капак Тиган Традиционен Китайски Висококачествен Тиган За Газ и на индукционна печка

Нов

58.37лв.

/ 97.29лв.

В наличност

ЗДРАВОСЛОВЕН ЖЕЛЕЗЕН ТИГАН

Начин на приготвяне на зеленчуци в желязна тенджера, изработен от 100% въглеродна стомана, може значително да намали загубата на витамин С в зеленчуците, което, от своя страна, може да осигури повече храна за диета.Освен това, за профилактика на желязодефицитна анемия или приемане на добавки желязо приготвяне на храна с железен воком полезно за човешкия организъм.

АЗОТИРОВАНИЕ ОБРАБОТВАТ

Повърхността на вока се обработват азотированием, повишаване на издръжливост, устойчивост на корозия устойчивост и висока температурна устойчивост, запазвайки блясък, по-рядко ръжда, също може да се използва метална шпатула и да използвате топка от неръждаема стомана за миене на тенджери.Моля, изключете дървена дръжка, преди да го сложите във фурната, сигурна до 550 градуса по Целзий.

ЛИПСАТА НА ХИМИКАТА & ЗА ВСИЧКИ ИЗТОЧНИЦИ НА ТОПЛИНА

Липсата на покритие върху повърхността, като по този начин, липсата на химически вещества, липсата на PTFE и PFOA, липсата на нужда да се притеснявате за падане на токсични вещества и покрития.На разположение за електрически, индукционных, газови и керамични пещи.Плоски основата на сигурно седи на всички варочных повърхности.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Марка: Midea

Модел: MP-CT32A09

Материал: желязо

Размер: 32 см

Функции: по-Малко маслен дим, не е лесно да се придържа

Приложими екстри: газова индукционная печка общи

ВИЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ

1 х тиган

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНО ТОЗИ ПРОДУКТ

1.Открийте за себе си богати, автентични вкусове на китайски и други азиатски кухни в собствения си дом.Тиган Midea 32 см, с кръгло дъно, специално предназначени за заключване сок и аромат вътре съставки.

2.Ергономичен дизайн с дървена дръжка осигурява удобно захващане при използването на този кухненско вока.В допълнение към пърженето, с помощта на вока Midea 32 см, може да се приготвят здравословни ястия, с помощта на различни традиционните методи на готвене, като пържене в тиган, задушаване, пържене пържени и т.н.

Етикети: чугунен тиган, железен тиган, тиган с плоско дъно, чугунен тиган, голям тиган, чугун тиган, мобилен тиган, китайски тиган, whell чугун, аметист груб

Тип вока Без покритие
Применимая печка Общо използване за газ и индукция печки
Характеристика Съхраняват
Тип Воки
Произход CN(Origin)
Материал чугун
Вид на метал чугун

Напишете отзив

Железен Тиган Без капак Тиган Традиционен Китайски Висококачествен Тиган За Газ и на индукционна печка

Железен Тиган Без капак Тиган Традиционен Китайски Висококачествен Тиган За Газ и на индукционна печка

ЗДРАВОСЛОВЕН ЖЕЛЕЗЕН ТИГАН Начин на приготвяне на зеленчуци в желязна тенджера, изработен от 100% въглеродна стомана, може значително да намали загубата на витамин С в

Свързани продукти